Latest News

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

H JLo διαψεύδει τις φήμες ότι είναι θυμωμένη με τον Μπεν Άφλεκ

 


Διαψεύδει τις φήμες η Τζένιφερ Λόπεζ ότι έχει προσβληθεί από την πρόσφατη συνέντευξη του Μπεν Άφλεκ και τα σχόλιά του σχετικά με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

 

«Αυτή η ιστορία απλά δεν είναι αληθινή», δήλωσε η JLo αποκλειστικά στο People. «Δεν αισθάνομαι έτσι. Δεν θα μπορούσα να έχω περισσότερο σεβασμό για τον Μπεν ως πατέρα, ως γονιό και ως άνθρωπο».

 

Από την πλευρά του, και ο Άφλεκ, ο οποίος έχει δύο κόρες και έναν γιο με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ αμφισβήτησε επίσης τον τρόπο που σχολιάστηκαν τα λεγόμενά του.

 

Οι φήμες ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις του ότι άρχισε να πίνει γιατί ένιωθε παγιδευμένος στον γάμο του.

 

Η JLo υποστηρίζει ωστόσο τον Άφλεκ και πιστεύει ότι οποιοσδήποτε αρνητικός χαρακτηρισμός τόσο του ίδιου όσο και των σχολίων που έχουν κυκλοφορήσει και τη θέλουν να είναι θυμωμένη μαζί του, δεν υφίστανται.

 

Πηγή κοντά στο ζευγάρι συμφωνεί και λέει ότι οι δυο τους είναι «πραγματικά ευτυχισμένοι».

 

Ο Άφλεκ διευκρίνισε σε συνέντευξή του στο Jimmy Kimmel Live! ότι «δεν θα ήθελε ποτέ τα παιδιά μου να πιστεύουν ότι θα έλεγα μια κακή λέξη για τη μαμά τους».

 

Εξήγησε ότι στην συνέντευξή του προσπαθούσε να διατυπώσει «πόσο σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και για τα παιδιά μας και τα βάζουμε σε προτεραιότητα».

 

Αντίθετα, λέει ότι παρουσιάστηκε στα μέσα ενημέρωσης ως «ο χειρότερος, πιο αναίσθητος, ανόητος απαίσιος τύπος».

 

«Η ευθύνη μου απέναντι στα παιδιά μου είναι η ύψιστη ευθύνη. Δεν θέλω να κάνω κάτι που είναι οδυνηρό ή καταστροφικό για αυτά» είπε ο Άφλεκ εξηγώντας τις σκέψεις που είχε πριν την επανασύνδεσή του με την JLo, η οποία έχει επίσης δύο παιδιά από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.


Τελικά, ο Μπέν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ τόλμησαν και εργάστηκαν σκληρά για να ενσωματώσουν τα παιδιά τους στη νέα τους σχέση.

 

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι έχει επικεντρωθεί στις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. «Για τις γιορτές, ανυπομονούν να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους.

 

«Για την Τζένιφερ, τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με τα παιδιά. Της αρέσουν τα Χριστούγεννα και τα κάνει πολύ ξεχωριστά για αυτά!» τονίζει.