Latest News

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Eurovision: Αυτή η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ]


 Ανακοινώθηκε το όνομα της εκπροσώπου της χώρας μας στον επόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί  στο Τορίνο...
τον Μάιο.

Τη νέα εκπρόσωπο της χώρας μας ανακοίνωσε η Στεφανία, η νεαρή Ελληνοολανδή που συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό, τον οποίο κατέκτησαν οι Ιταλοί Maneskin.

Η ανακοίνωση έγινε στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», ενώ το τραγούδι, το οποίο υπογράφει η ίδια η νεαρή καλλιτέχνης, δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Την νεαρή ομογενή από τη Νορβηγία Amanda Tenfjord (Αμάντα Γεωργιάδη), επέλεξε η ειδική επιτροπή, καθώς στην τελική φάση είχαν περάσει 5 υποψήφια τραγούδια από τα περισσότερα από σαράντα που είχαν υποβληθεί. Οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι ήταν οι Joganna drigo, Good job nicky, Lou Is , Ilias Kozas

Η Αμάντα Γεωργιάδη (ή Amanda Tenfjord), δραστηριοποιείται στην Νορβηγία. Ο πατέρας της είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα της Νορβηγίδα. Γεννήθηκε στην Ελλάδα και έφυγε για την Νορβηγία σε ηλικία μόλις 3 ετών. Μετακόμισε με όλη την οικογένεια της στο Tennfjord, εξού και το όνομα που χρησιμοποιεί. Η ίδια είναι τελειόφοιτη της ιατρικής. Το τραγούδι της Amanda, Troubled Water, ακούστηκε στην σειρά του Netflix, Spinning Out.