Latest News

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Απειλούν με συνέπειες όσους «τολμήσουν να κάνουν εμβόλιο»

 


Στο φως της δημοσιότητας νέο έγγραφο από την εσωτερική αλληλογραφία του αρχηγού των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» με μέλη της οργάνωσης.

 

Πρόκειται για έγγραφο το οποίο εστάλη με mail από τον ιδρυτή της οργάνωσης, τον αγιογράφο Γρηγόρη Χαραλαμπίδη προς τα περίπου 2.000 μέλη της οργάνωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Το εν λόγω έγγραφο που ονομάζει «βούλευμα» έχει ημερομηνία 12-12-2020.

 

Τυφλή υπακοή

 

Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης που αυτοαποκαλείται «Πρόεδρος του Α' Ανώτατου Τριαδικού Νομοθετικού Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων» φέρεται να λαμβάνει από μόνος του πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ζητώντας από τους υπόλοιπους «Θεματοφύλακες» να δείξουν τυφλή υπακοή, διαφορετικά τους απειλεί με κυρώσεις.

 

Στην αρχή του εγγράφου κάνει λόγο για βίαιη και παράνομη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «με στόχο την γενοκτονία του έθνους των Ελλήνων και τον αφανισμό της φυσιολογίας και της μοναδικότητας του γενετικού του κώδικα με τον βίαιο εμβολιασμό όλου του πληθυσμού παρά την εθνική αντίσταση».

 

«Απαγορεύεται η χρήση των εμβολίων Mrna»

 

Γι’ αυτό, όπως επισημαίνει, «απαγορεύεται η εισαγωγή και χρήση των εμβολίων Mrna», εξηγώντας ότι κύριος λόγος της απαγόρευσης είναι «ο αποκλεισμός της διαστροφής του γενετικού κώδικα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών καθώς και των κατοίκων της χώρας οι οποίοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να αμυνθούν με κάθε μέσον και έχουν το ακαταδίωκτο».

 

Σε άλλο σημείο απειλεί όσους τολμήσουν να κάνουν το εμβόλιο, μεταξύ των οποίων και οι νοσηλευτές, με στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, της ιθαγένειας και της υπηκοότητα τους καθώς και με αφαίρεση του δικαιώματος παραμονής στην χώρα.

 

«Ή θα τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα μετατροπής της ποινής αμετάκλητα», καταλήγει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης που υπογράφει ως «Α' Εθνικός Δικαστής».

 

Δείτε το έγγραφο:

 

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Απειλούν με κυρώσεις «όσους τολμήσουν να κάνουν εμβόλιο»