Latest News

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Τουρκία: Βγήκαν στους δρόμους με νταούλια για τον Ερντογάν -Φιλούσαν εικόνα του, έκαιγαν «μαϊμού» δολάρια

 

Την ώρα που η τουρκική οικονομία δοκιμάζεται και πολίτες τρέχουν στα ανταλλακτήρια να σώσουν τις οικονομίες, υπάρχουν ορισμένοι που αποθεώνουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν....

 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας στιγμιότυπα από τηλεοπτικό δίκτυο, πλήθος κόσμου στην Μαλάτια βγήκε με νταούλια στους δρόμους για χάρη του Τούρκου προέδρου, ενώ κάποιοι φιλούσαν φωτογραφία του και έκαιγαν «μαϊμού» δολάρια.

 

«Ο Θεός να δώσει καλή ζωή στον πρόεδρό μας. Να μην λείψει από την ηγεσία της πατρίδας, της χώρας μας. Η χώρα μας να μην έχει ανάγκη κανέναν. Αν ενωθούμε όλοι δεν μπορεί να μας πειράξει κανένας», έλεγε ένας άνδρας, ενώ οι υπόλοιποι αναφωνούσαν «Αμήν».

 

Από την πλευρά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις δηλώσεις του, κάνοντας λόγι για άλμα στη δημοκρατία και την ανάπτυξη, ενώ υποσχέθηκε ανάλογη πορεία στον πολιτισμό. «Tα προηγούμενα 19 χρόνια κάναμε μεγάλο άλμα στους τομείς της δημοκρατίας και ανάπτυξης. Πράγματι είναι μια  προσπάθεια, που η επιτυχία μας θα γραφτεί στην ιστορία. Από εδώ και πέρα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην τέχνη και στον πολιτισμό. Όπως και στην παιδεία που θα συμβάλλει στην μετάδοση τους, στις επόμενες γενιές», είπε.