Latest News

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Τσίπρας: Η ΝΔ ήταν χέρι-χέρι με τους "Θεματοφύλακες" στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό

 


«Η Νέα Δημοκρατία ήταν χέρι-χέρι με τους "Θεματοφύλακες του Συντάγματος" στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση... στην κυβέρνηση. 

 

Συγκεκριμένα, στην χθεσινή του συνέντευξη στο Star, κληθείς να σχολιάσει τις συγκρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το κίνημα των αντιεμβολιαστών, υποστήριξε ότι είναι μια μειοψηφία αυτοί που είναι φανατικοί και μάλιστα ότι είναι οι ίδιοι με τους οποίους η ΝΔ ήταν «χέρι-χέρι στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό».

 


Επιπλέον τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι υπέρ του καθολικού εμβολιασμού εξ αρχής και ότι το πρόβλημα των περισσότερων ανεμβολίαστων δεν είναι το «έλλειμμα ευφυίας» αλλά το «έλλειμμα εμπιστοσύνης».

 

«Πρώτα απ' όλα να μη τσουβαλιάσουμε τους συμπολίτες μας που είτε έχουν έλλειμμα ενημέρωσης, είτε φοβούνται και δεν προστρέχουν να εμβολιαστούν. Να μην τους τσουβαλιάσουμε με μια μερίδα υπαρκτή, αλλά μειοψηφική, που αφορά τους λεγόμενους "Θεματοφύλακες'. Αλλά είναι οξύμωρο να μιλάει ο κ. Μητσοτάκης για τέτοιου είδους συγγένειες όταν ήταν χέρι χέρι μαζί τους στις διαδηλώσεις για το μακεδονικό, το θυμάστε. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι ήταν ντυμένοι "Μακεδονομάχοι" και τώρα έχουν ντυθεί "Θεματοφύλακες του Συντάγματος"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει αυτή την ώρα έλλειμμα ευφυΐας στους συμπολίτες μας που δεν εμβολιάζονται. Υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης και δεν εμβολιάζονται».

 

Σε αυτό το πλαίσιο κατηγόρησε και πάλι τον πρωθυπουργό ότι αντί να κάνει μια ουσιαστική καμπάνια πειθούς για το εμβόλιο, «έδωσε 40 εκατ.» σε μέσα ενημέρωσης για να «φτιάξει το καθεστώς του και να τον λιβανίζουν».