Latest News

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Πρώην παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία

 


Ο πρώην τηλεοπτικός σταρ του ριάλιτι «19 Kids and Counting» Τζος Ντάγκαρ τέθηκε υπό κράτηση καθώς ομοσπονδιακό δικαστήριο τον καταδίκασε για λήψη και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

 

Το δικαστήριο στο Φάγιετβιλ, έκρινε τον 33χρονο ένοχο, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών και πρόστιμο έως και 250.000 δολ. για κάθε κατηγορία.

 

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Τίμοθι Μπρουκς είπε ότι η ποινή θα εκδοθεί σε περίπου τέσσερις μήνες, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Fayetteville KNWA.

 

Ο Ντάγκαρ και η μεγάλη οικογένειά του από το Αρκάνσας πρωταγωνίστησαν στο ριάλιτι «19 Kids and Counting» του TLC, μέχρι που το δίκτυο ακύρωσε την εκπομπή το 2015 μετά τις αποκαλύψεις ότι είχε κακοποιήσει τέσσερις από τις αδερφές του και μια μπέιμπι σίτερ.

 

Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την κακοποίηση το 2006 αφού έλαβαν στοιχεία από οικογενειακό φίλο, αλλά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε λήξει η περίοδος παραγραφής για τυχόν κατηγορίες.

 

Οι γονείς του Ντάγκαρ είπαν ότι ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη. Εκείνη την εποχή, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του και προσχώρησε στο Family Research Council, μια συντηρητική χριστιανική ομάδα.

 

Αργότερα απολογήθηκε για τον εθισμό του στην πορνογραφία και για το γεγονός ότι απάτησε τη σύζυγό του, αποκαλώντας τον εαυτό του ως «τον μεγαλύτερο υποκριτή που έχει υπάρξει ποτέ».

 

Ο δικαστής στην υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποφάσισε ότι οι ένορκοι θα μπορούσαν να ακούσουν τη μαρτυρία για το πώς το 2003, ο Ντάγκαρ παραδέχτηκε ότι κακοποίησε τέσσερα κορίτσια. Ένας οικογενειακός φίλος κατέθεσε ότι του το είχε ομολογήσει.

 

Οι ομοσπονδιακές αρχές δήλωσαν ότι ξεκίνησαν την έρευνα αφού ένας ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λιτλ Ροκ διαπίστωσε ότι τα αρχεία παιδικής πορνογραφίας κοινοποιούνταν από έναν υπολογιστή του Ντάγκαρ.

 

Ομοσπονδιακός πράκτορας κατέθεσε τον Μάιο ότι το 2019 κάποιος κατέβασε εικόνες που απεικονίζουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, συμπεριλαμβανομένων νηπίων, σε έναν υπολογιστή που βρισκόταν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, η οποία ανήκει στον 33χρονο.

 

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι κάποιος άλλος κατέβασε ή ανέβασε τις εικόνες στον υπολογιστή του αλλά οι αρχές δεν πείστηκαν.

 

Ο πατέρας του 33χρονου, ο οποίος επίσης πρωταγωνίστησε στο ριάλιτι, είναι υποψήφιος για μια θέση στη Γερουσία της πολιτείας του Αρκάνσας ενώ έχει υπηρετήσει στο παρελθόν και στην τοπική διοίκηση.