Latest News

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Μαφιόζικη ενέδρα στη Γλυφάδα: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πρώην συνεργάτη του Βασίλη Στεφανάκου


Μαφιοζική επίθεση  σημειώθηκε στη Γλυφάδα, όπου  άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν άνδρα...το βράδυ της Παρασκευής.

Το περιστατικό φαίνεται να έγινε λίγο πριν τις εννέα το βράδυ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου και έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν εν ψυχρώ έναν άνδρα, ο οποίος φέρει τραύματα στο χέρι, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη πρατηρίων καυσίμων και πρώην στενό συνεργάτη του Βασίλη Στεφανάκου, που είχε δολοφονηθεί τον Ιανουάριο του 2018, στο Χαϊδάρι.

Ο 43χρονος Ε.Θ. δέχθηκε σφαίρα στο χέρι και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Τζάνειο -Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.

Τότε, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μια λευκή μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού γάζωσαν τον Στεφανάκο με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών 302 στο Παλατάκι.

Ο 48χρονος Στεφανάκος οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας ΒΜW και την ώρα που τον σκότωσαν μιλούσε στο τηλέφωνο. Η δολοφονία έγινε λίγα μέτρα από την μάντρα αυτοκινήτων που διατηρούσε ο Στεφανάκος με τον αδελφό του.