Latest News

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Σοκ στη Γερμανία: Σκότωσε τη σύζυγο και τα 3 παιδιά του και αυτοκτόνησε «για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού»


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τους πέντε νεκρούς- ανάμεσά τους τρία παιδιά- που βρέθηκαν σε σπίτι κοντά στο Βερολίνο...

 

Ο πατέρας δολοφόνησε τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά προτού βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τις αρχές. Ο άνδρας είχε πλαστογραφήσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού και φοβόταν ότι αν αποκαλυφθεί αυτό θα του πάρουν τα παιδιά, ανέφερε ο εισαγγελέας. 

 

Σε σημείωμα που βρήκε η αστυνομία, ο άνδρας ανέφερε ότι πλαστογράφησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού της συζύγου του. Ο εργοδότης της το ανακάλυψε, κάτι που προκάλεσε στο ζευγάρι τον φόβο ότι θα τους συλλάβουν και θα χάσουν τα παιδιά τους, δήλωσε στο Reuters ο εισαγγελέας Γκέρνοτ Μπάντλεον. 

 

Το περασμένο Σάββατο η αστυνομία βρήκε νεκρούς δύο 40χρονους και τα τρία παιδιά τους 4, 8 και 10 ετών, σε σπίτι στο Κούνιγκς Βουστερχάουσεν, νότια του Βερολίνου. Έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς. Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία λέγοντας ότι είχαν δει άψυχα σώματα μέσα στο σπίτι. 

 

Από τον προηγούμενο μήνα, οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί στη Γερμανία για την αντιμετώπιση του τέταρτου κύματος του κορωνοϊού. 

 

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκε ότι οι ανεμβολίαστοι θα έχουν πρόσβαση μόνο στα απαραίτητα καταστήματα, δηλαδή σούπερ μάρκετ, φούρνους και φαρμακεία. Επίσης, αναμένεται ότι η Γερμανία θα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους εργαζόμενους σε κάποιους τομείς.