Latest News

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Στη φυλακή ο 39χρονος που επιχείρησε να βιάσει και να σκοτώσει τη γυναίκα του στη Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ]

 
Στην φυλακή οδηγήθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 39χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 38χρονη σύντροφό του, ενώ προηγουμένως είχε αποπειραθεί να την βιάσει, μπροστά στα ανήλικα... παιδιά τους.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Μαλώσαμε για κάτι ασήμαντο», φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του ο κατηγορούμενος.

«Καβγαδίσαμε, ξέφυγα. Πήρα το μαχαίρι και την τραυμάτισα. Δεν ήθελα να την σκοτώσω ούτε να την βιάσω», ισχυρίστηκε χωρίς να πείσει τον ανακριτή.

Ο συνήγορος του 39χρονου μίλησε για έκρηξη οργής, τονίζοντας ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες τον τελευταίο καιρό.

Από την πλευρά της, η 38χρονη παθούσα έστειλε, δια της συνηγόρου της, το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες-θύματα ενδοοικογενειακής βίας, τονίζοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις «πρέπει να είναι “ψύχραιμες”».

Όπως εξήγησε η δικηγόρος, η ψυχραιμία τής γυναίκας να καλέσει την Άμεση Δράση την έσωσε.

«Τη βρήκαμε μαχαιρωμένη στο λαιμό, γεμάτη αίματα, ημίγυμνη και στον καναπέ ενώ δίπλα, στο ενάμιση μέτρο βρισκόταν το παιδί τους», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αστυνομικός που κλήθηκε με συναδέλφους του στο διαμέρισμα του ζεύγους, όπου συνελήφθη ο δράστης.