Latest News

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Σημείωμα - έπος στον εραστή της γυναίκας του έγινε viral: «Να σε ενημερώσω δεν έχουμε ανοιχτή σχέση»

 


Η ευγένεια είναι ίδιον της αρχοντιάς, ακόμα και όταν πρέπει να απευθυνθείς στον άντρα που ...«σου κανονίζει» τη γυναίκα
Ένα σημείωμα που έγραψε ένας σύζυγος που επέστρεψε στο σπίτι μόνο για να ανακαλύψει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν άλλο άντρα, έγινε viral.
Το «πολύ βρετανικό» σημείωμα έχει χαρακτηριστεί, άκρως επιτυχημένα, ως «passive aggressive» καθώς ζητούσε με σαρκασμό από τον άλλον να αποφύγει τις «βρωμιές» με τη γυναίκα του, δεδομένου ότι δεν έχουν ανοιχτή σχέση.
Το σημείωμα κοινοποιήθηκε στο Reddit και έκτοτε έχει κάνει εκατοντάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ξεκαρδιστούν, σύμφωνα με το το BirminghamLive

Η ανάρτηση είχε του άνδρα έγραφε: «Γύρισα σπίτι (για να δω) τη σύντροφό μου στο κρεβάτι με κάποιον άλλο! Σίγουρα πέτυχα τον σωστό τόνο;»


Είναι άγνωστο πού άφησε το σημείωμα ή πότε ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον άλλο άντρα έγραψε: «Γεια, απλά ήθελα να σε ενημερώσω ότι κοιμάσαι με κάποια που είναι παντρεμένη και δεν έχουμε ανοιχτή σχέση, οπότε δεν πρέπει να κάνεις τα βρωμιές μαζί της. Ξέρω ότι μπορείς να νιώσεις μοναξιά, γι' αυτό μην σκας αν θες να περάσεις για ένα ποτό για λίγο ενώ είμαι έξω, αλλά στο μέλλον θα μπορούσες να με ειδοποιήσεις για να μπορέσω να μετακινήσω το αυτοκίνητό μου για σένα σε παρακαλώ»
Ο αποκαρδιωμένος σύζυγος, φυσικά, έκλεισε το σημείωμα γράφοντας: «Εύγε, νούμερο 86».
Η ανάρτηση του στο Reddit έχει συγκεντρώσει περίπου 600 σχόλια.