Latest News

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Τραγωδία στο Rust: Μήνυση κατά του Άλεκ Μπάλντουιν από τεχνικό της ταινίας


 Ο επικεφαλής ηλεκτρολόγος στο σετ της ταινίας Rust όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε  την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς υπέβαλε μήνυση κατά του ηθοποιού και άλλων μελών ...του συνεργείου.

 

Ο Σερζ Σβετνόι, φίλος του Χάτσινς, κατηγορεί τους υπεύθυνους για αμέλεια που οδήγησε σε «σοβαρή συναισθηματική δυσφορία». Λέει ότι η σφαίρα λίγο έλειψε να βρει τον ίδιο.

 

Οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν το περιστατικό της 21ης ​​Οκτωβρίου στο Νέο Μεξικό ενώ δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε κανέναν.

 

Ο βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς είπε στους ερευνητές ότι δεν έλεγξε όλα τα βλήματα του όπλου πριν το παραδώσει στον Μπάλντουιν, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο.

 

Ο Χολς φέρεται να φώναξε «κρύο όπλο», μία αργκό που σημαίνει ότι είναι έτοιμο το prop για να χρησιμοποιηθεί, πριν το δώσει τον Μπάλντουιν.

 

Στα γυρίσματα της ταινίας τραυματίστηκε και ο ο σκηνοθέτης της ταινίας.

 

Ο Σερζ Σβετνόι κατέθεσε μήνυση στο Λος Άντζελες κατονομάζοντας πάνω από 20 άτομα ως υπεύθυνους.

 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη, ο 63χρονος τεχνικός, είπε ότι είδε τα όπλα να είναι αφύλακτα στο χώμα λίγες μέρες πριν από τον θανατηφόρο πυροβολισμό, προσθέτοντας ότι είχε προειδοποιήσει τους υπεύθυνους για αυτά.

 

Ούτε ο Μπάλντγουιν ούτε άλλοι κατηγορούμενοι που κατονομάζονται στη μήνυση δεν έχουν σχολιάσει δημόσια μέχρι στιγμής τις τελευταίες εξελίξεις.