Latest News

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Η Lady Gaga εμφανίστηκε σε πρεμιέρα του « House of Gucci» με... Versace -Το «καρφί» της Ντονατέλα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Η Lady Gaga συνεχίζει τις εμφανίσεις της για την πρεμιέρα της ταινίας House of Gucci, καταφέρνοντας να τραβά τα βλέμματα πάνω της...

 

Μπορεί στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο να φόρεσε μια αέρινη δημιουργία του οίκου Gucci, ωστόσο, στο Μιλάνο επέλεξε να εμφανιστεί με custom Versace couture. Μια τολμηρή κίνηση αν σκεφτεί κανείς την ταινία που πρωταγωνιστεί.

 

 

Η Lady Gaga φόρεσε μια κατακόκκινη δημιουργία με κορσέ και σκίσιμο στην αριστερή πλευρά εμπνευσμένο από τη συλλογή του οίκου Άνοιξη/Καλοκαίρι 1995.

 

«Έκλαιγα όλη μέρα στο Μιλάνο. Είμαι τόσο ευγνώμων και ταπεινή που είμαι στην ταινία House of Gucci. Έρχεται την Ημέρα των Ευχαριστιών. Πατέρας, γιος και σήμερα… ο οίκος Versace», έγραψε στο Instagram η Lady Gaga.

 

 

Η εμφάνιση της Lady Gaga δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την η Ντονατέλα Βερσάτσε. Ποστάροντας φωτογραφία από την εμφάνιση της τραγουδίστριας, η σχεδιάστρια μόδας έγραψε: «Κάθε οίκος έχει την δική του ιστορία... αλλά μονάχα λίγοι είναι τόσο τυχεροί ώστε να έχουν την Lady Gaga ως ηγέτιδα του οίκου τους. Lady Gaga, φορώντας Versace στο Μιλάνο είσαι η κομψότητα πρωσοποιημένη».