Latest News

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε μετωπική σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο

 


Μία οικογένεια σκοτώθηκε στην άσφαλτο στη Φθιώτιδα, όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε μετωπικά με βυτιοφόρο... 
το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο από Ξυνιάδα για Κορομηλιά, πριν την είσοδο του Ε65 όταν το Ι.Χ συγκρούστηκε μετωπικά με το βυτιοφόρο σε έναν δρόμο που «έχει αποδειχθεί καρμανιόλα» όπως σχολιάζει το τοπικό LamiaReport. 

 

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο 46χρονος οδηγός, η 43χρονη σύζυγός του και η 22χρονη κόρη τους. Μόνος επιζών ο 17χρονος γιος που έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας και δεν διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 

 

«Για δεκαετίες σε αυτόν τον δρόμο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα τροχαίο και μέσα σε 1,5 - 2 χρόνια έχουμε μετρήσει τουλάχιστον οκτώ εκ των οποίων δύο θανατηφόρα» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορομηλιάς Δημήτρης Γιαταγάνας. «Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα και ειδικά το κομμάτι από Ξυνιάδα έως Κορομηλιά όπου έχουν γίνει όλα τα τροχαία. Η άσφαλτος είναι παλιά και στην πρώτη βροχή γίνεται «γυαλί». Επιπλέον δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις. Εμείς που τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά τέτοιες ημέρες κάνουμε το σταυρό μας μην έρθει κάποιο φορτηγό επάνω μας ή γλιστρήσουμε εκτός δρόμου»

 

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.