Latest News

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ο Καντέρ τα «έβαλε» με τον ΛεΜπρόν: «Γνωρίζεις για το εργαστήριο των σκλάβων που έφτιαξαν τα παπούτσια σου»;


Στο στόχαστρο του Ενές Καντέρ βρέθηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με αφορμή σειρά αθλητικών με την υπογραφή NBAer των Λος Άντζελες Λέικερς.

 

Το λανσάρισμα των νέων παπουτσιών του σούπερ σταρ ΛεΜπρόν έκανε τον Τούρκο σέντερ έξαλλο και του «επιτέθηκε» μέσω μιας ανάρτησης στο twitter. 

 

«Τα χρήματα υπερτερούν της ηθικής για τον Βασιλιά. Είναι θλιβερό και αηδιαστικό πως αυτοί οι αθλητές προσποιούνται πως νοιάζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη. Πραγματικά ακολουθούν την τακτική του «σκάσε και... παίξε μπάσκετ» όταν το λέει το Μεγάλο Αφεντικό. Εσύ "εκπαιδεύτηκες" για το εργαστήριο σκλάβων που έφτιαξαν τα παπούτσια σου ή αυτό το κομμάτι δεν υπήρχε στην έρευνά σου;», έγραψε ο Καντέρ.

 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καντέρ τα «βάζει» με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Σε δηλώσεις του στο CNN, παλιότερα, ο Καντέρ είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για τις δηλώσεις του Τζέιμς περί των εμβολιασμών στη Media Day των Λέικερς, όπου ο σταρ της ομάδας παραδέχτηκε πως εμβολιάστηκε. Μάλιστα και ο ίδιος ο Καντέρ έχει εμβολιαστεί ωστόσο κατέκρινε τον τρόπο με τον οποίο ο ΛεΜπρόν το διαχειρίστηκε.