Latest News

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Εύα Μπουντούρη: «Θα αναζητηθούν ευθύνες» για τον θάνατό της, λέει συγγενής της ραδιοφωνικής παραγωγού

 


Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της ραδιοφωνικής παραγωγού του «Εν Λευκώ», Εύας Μπουντούρη σε ηλικία μόλις 40 ετών. Από την πλευρά του, ο θείος της δήλωσε ότι «σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες» για την τραγική εξέλιξη. 

 

Η Εύα Μπουντούρη έπεσε σε κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι λόγω ανευρύσματος και τελικά δεν επανήλθε. «Είμαστε όλοι σαν χαμένοι. Είναι από τις στιγμές που προσπαθείς να ισορροπήσεις μέσα σου τον πόνο, τον θυμό, την απορία, την αγωνία. Υπερτερεί ο πόνος για την ώρα» ανέφερε ο θείος της Εύας Μπουντούρη.

 

«Σίγουρα ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία. Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε, και μετά» προσθέτει. 

 

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της Εύας Μπουντούρη, η 40χρονη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα καθώς δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει. Ωστόσο, έπρεπε να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον, όπως της είπε ο γιατρός της.