Latest News

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

«Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο»: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς στον Λευκό Οίκο [ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ]

 


Για πρώτη φορά από το 2016, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ βρίσκονται στον Λευκό Οίκο, με τον Τζο Μπάιντεν να καλωσορίζει τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

Οι πρωταθλητές του NBA πέρασαν τις πύλες του Λευκού Οίκου και φυσικά δεν έλειψαν οι φωτογραφίες. Ο επίσημος λογαριασμός των Μπακς δημοσίευσε φωτογραφία του δύο φορές MVP του πρωταθλήματος Γιάννη Αντετοκούνμπο και του αδελφού και συμπαίκτη του Θανάση να ποζάρουν με δαχτυλίδια του πρωταθλήματος.

 

 

Παράλληλα, ο επίσημος λογαριασμός του NBA ανέβασε video στο οποίο μιλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στη λεζάντα του αναφέρεται η διαδρομή του από τα Σεπόλια μέχρι το Λευκό Οίκο.

 

«Είναι υπέροχα, είναι πραγματικά υπέροχα! Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο, για να συναντήσουμε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων γι αυτή την ευκαιρία, είναι ένα παράδειγμα πως με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο, το γεγονός πως είμαστε στον Λευκό Οίκο, συναντώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ» αναφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

 

Οι Μπακς δημοσίευσα, επίσης, φωτογραφίες με τους γκαρντ Τζρου Χόλιντεϊ, Τζορτζ Χιλ και Κόνατον και του σέντερ Μπρουκ Λόπεζ - που ξεναγούνταν στον Λευκό Οίκο.

 

 

Να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές NBA, τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν επέλεγαν να βρεθούν στον Λευκό Οίκο λόγω της παρουσίας του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία.