Latest News

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε τον 44χρονο υπάλληλο του mini market [ΒΙΝΤΕΟ]

 


Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της οποίας έχασε την ζωή του ο 44χρονος υπάλληλος που εργαζόταν εκείνη την ώρα... στο κατάστημα.

 Ο δράστης συνελήφθη στο σπίτι του ενώ το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη ο συνεργός τουΣύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι 27χρονος υπήκοος Αλβανίας και ο συνεργός του είναι 35χρονος Έλληνας.

Η ληστεί σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο δράστης έφτασε στο σημείο πεζός και κρατούσε πιστόλι.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ένοπλος που εισέβαλλε στο κατάστημα με στόχο τη ληστεία, χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού τον υπάλληλο στο κεφάλι προκαλώντας του θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Βίντεο από την αιματηρή ληστεία

Νωρίτερα, είδαν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία σχετικά με τη ληστεία μετά φόνου.

Σύμφωνα με το thestival.gr πρόκειται για βίντεο που έχει στη διάθεσή του το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και δείχνει τον δράστη να αποχωρεί από το σημείο και σε κοντινή απόσταση να συναντάται με τον συνεργό του, ο οποίος εικάζεται ότι είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Στο βίντεο (13ο δευτερόλεπτο) φαίνεται ότι οι δύο ληστές περπατούν με γοργό βήμα.Ο ένας φοράει λευκά παπούτσια και άλλος σκουρόχρωμα.

Από την μέχρι τώρα ανάλυση που έχει γίνει στο βιντεοληπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκύπτει ότι ο δολοφόνος του 44χρονου μαζί με το άτομο που βρίσκεται διπλά του περπατούσαν λίγα λεπτά πριν τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της οδού Τριπτολέμου.

Όταν έφτασαν στη συμβολή με την Γρηγορίου Λαμπράκη ο δράστης έκανε αριστερά και πέρασε στο πεζοδρόμιο οπού βρίσκεται το μίνι μάρκετ, εισβάλλοντας με όπλο στα χέρια και σκοτώνοντας τον 44χρονο.