Latest News

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

«Αναλώσιμοι 4»: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη- Ένας σε κρίσιμη κατάσταση [ΒΙΝΤΕΟ]


 Τρία άτομα από το σετ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη...

 

Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ, σύμφωνα με πληροφορίες  

Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας, με καταγωγή από την Βουλγαρία, έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Η κατάστασή του δε, κρίνεται κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο τεχνικός φαίνεται να δίνει μάχη για τη ζωή του.

 

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε τα προηγούμενα 24ωρα στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα Ελληνικά Πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

 

Ένας τρίτος άνθρωπος, κασκαντέρ του Στέιθαμ, τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από το αμάξι στο άλλο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τους τραυματισμούς, τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται κανονικά.

 

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας και ο 50 Cent.

 

Ειδικοί αναφέρουν ότι σε ταινίες δράσης είναι αναμενόμενοι τέτοιοι τραυματισμοί. Ωστόσο η υπόθεση προκαλεί ανησυχία μετά και τον θανάσιμο πυροβολισμό της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς από τον Άλεκ Μπάλγουιν στην ταινία Rust. Τα γυρίσματα αυτής της ταινίας έχουν διακοπεί.