Latest News

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Νεκρός στα 36 του ο ράπερ Young Dolph - Μετά από πυροβολισμούς στο Μέμφις [ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ]

 

Ο ράπερ Young Dolph τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμούς στο Μέμφις...

σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. 


Το συμβάν σημειώθηκε έξω από τοπική επιχείρηση. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της, ο 36χρονος ράπερ, γνωστός για τη συμμετοχή του στην επιτυχία "Cut It" τού Αμερικανού ράπερ O.T. Genasis, είχε μπει στο κατάστημα για να αγοράσει μπισκότα, όταν πλησίασε ένα αυτοκίνητο και ένας άγνωστος άνοιξε πυρ. 

 


Ο Dolph, που είχε 4,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, King of Memphis το 2016. Ο δίσκος έφτασ έως το νούμερο 49 του Billboard 200. Ακολούθησε το άλμπουμ Rich Slave, με τη συμμετοχή σε ένα σινγκλ της Megan Thee Stallion, τον Αύγουστο του 2020. 

 

Γεννημένος στο Σικάγο και μεγαλωμένος από τη γιαγιά του στο Μέμφις, έμαθε από νωρίς να είναι αυτόνομος. Οι γονείς του ήταν εθισμένοι στο κρακ και οι επιλογές του για τα προς το ζην σε μια γειτονιά όπου κυριαρχούσε η βία και η φτώχεια, περιορίζονταν στις κομπίνες. Μέχρι να βρει καταφύγιο και έκφραση στην ραπ. Ο Dolph ασχολιόταν με το freestyling με τους φίλους του νεότερος, προτού αρχίσει να κυκλοφορεί mixtapes το 2008. Έχτισε μια φήμη ως ράπερ με αυτοπεποίθηση και δίψα για επιτυχία. 

 

 

Ο Dolph παρ'ολίγον να σκοτωθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη, μετά από διένεξη με τρεις άνδρες σε τουριστικό σημείο του Χόλιγουντ. Ένας από αυτούς είχε πυροβολήσει τον 36χρονο τρεις φορές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. 

 

 

 

«Έχω γίνει στόχος από τότε που ήμουν 17,18,19» είχε πει σε συνέντευξή του στον Guardian. Παρόλα αυτά, αρνιόταν να γίνει «ο άνθρωπος που θα ζει με το φόβο. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ανησυχούν με όλα αυτά στα σκ@@@. Εγώ όχι». 


Ο Dolph είχε μια κόρη και ένα γιο.