Latest News

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Σασμός-spoiler: Ερωτας, μυστικά και ανατροπές

 


Με νέες εξελίξεις που φέρνουν στα άκρα τους τηλεοπτικούς ήρωες συνεχίζεται ο «Σασμός»...

 Ο Θανάσης Πατριαρχέας, που γνωρίσαμε στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», μπαίνει στην καθημερινότητα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων ως αγροτικός γιατρός, αλλά η έλευσή του θα φέρει στο φως μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για τους αγαπημένους τηλεοπτικούς μας ήρωες.

Ο Αγγελος Σωτηρόπουλος, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός, είναι ο νέος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Το άγνωστο παρελθόν του όμως είναι βαρύ και τον ακολουθεί πιο έντονα από όσο νομίζει και ο ίδιος. Σύντομα η γνωριμία του με τη Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά) θα δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητά του. Μάλιστα, πρόκειται για έναν έρωτα που προκύπτει πηγαία και δεν κρύβει καμία δεύτερη σκέψη ή κάποιο συμφέρον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Aγγελος έρχεται στην Κρήτη για να μάθει την πραγματική του ταυτότητα, όμως αυτή γίνεται γνωστή με τον πιο τραγικό τρόπο. Μερικά μυστικά που ήταν συμφωνημένα να μείνουν για πάντα στο σκοτάδι έρχονται στο φως και τελικά η ζωή στην Κρήτη δεν είναι ποτέ ξανά ίδια.

Σασμός: Σταθερά στην κορυφή

Διανύοντας μία κούρσα κορυφής στο prime time, ο «Σασμός» αποτελεί την πιο μεγάλη και αδιαπραγμάτευτη τηλεοπτική επιτυχία της φετινής σεζόν στον τομέα μυθοπλασίας. Ο Alpha έχει κάθε λόγο να απολαμβάνει τη δυναμική της σειράς, που, παρά τις έντονες αντιδράσεις για τις αληθινές πτυχές της ιστορίας που περιγράφει, δείχνει αήττητη στους πίνακες τηλεθέασης, με ποσοστά που ορισμένες ημέρες αγγίζουν μέσο όρο τηλεθέασης κοντά στο 30%.

Αυτό μάλιστα το έχει αντιληφθεί ήδη ο ανταγωνισμός, που πλέον δείχνει να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στη σαρωτική πορεία της σειράς, με αποτέλεσμα τα «απέναντι» προγράμματα να μπαίνουν ολοένα και περισσότερο σε καθεστώς… επιβίωσης – με εξαίρεση τη «Γη της ελιάς» και το «GNTM» που φαίνεται να αντιστέκονται μεν, ακολουθώντας βέβαια τον «Σασμό» στα ποσοστά τηλεθέασης.