Latest News

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Το Instagram της νέας ακραίας του Ολυμπιακού, Τέιλορ Άγκοστ μοιάζει με λεύκωμα super model [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Η Τέιλορ Άγκοστ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού που αναμένεται να ενσωματωθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ... τον Δεκέμβριο. Ένα είναι το σίγουρο όμως. Πως και εντός αλλά και εκτός παρκέ ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Την εντυπωσιακή 25χρονη Αμερικανίδα ακραία, Τέιλορ Άγκοστ έφερε ο Ολυμπιακός στον Πειραιά η οποία μαζί με την Βραζιλιάνα Μαριάνα Κόστα θα έλεγε κανείς πως αποτελούν ένα εντυπωσιακό δίδυμο στα άκρα των ερυθρολεύκων. Η πρώην παίκτρια του Άρη και απόφοιτη του πανεπιστημίου του Όρεγκον θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του Κουτίνιο από τον Δεκέμβρη με τους άνδρες φιλάθλους του Ολυμπιακού να την περιμένουν με ανυπομονησία. Και όχι άδικα.

Ένα είναι το σίγουρο ωστόσο. Ότι η εντυπωσιακή, ύψους 1.90 αθλήτρια ξέρει να τραβάει τα βλέμματα και να εντυπωσιάζει τον ανδρικό πληθυσμό εντός και εκτός παρκέ. Μία ματιά στο Instagram της Άγκοστ είναι αρκετή για να το επιβεβαιώσει και επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πάρτε μία γεύση από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.