Latest News

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Βρετανία: Το διαζύγιο την έκανε την πλουσιότερη γυναίκα της χώρας – Πιο πλούσια και από την Ελισάβετ [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Η Κίρστι Μπερταρελι είναι μια 53χρονη γυναίκα η οποία είχε στεφθεί στα καλλιστεία «Μις Βρετανία». Μετά γνώρισε και παντρεύτηκε τον Ελβετό μεγιστάνα Ερνεστο Μπερταρελι ο οποίος...είναι στο Νο 14 της λίστας των Sunday Times με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες με περιουσία που ξεπερνάει τα 12 δισ. ευρώ.


Έζησαν μαζί για κάποια χρόνια με την Κίρστι να ζει μια παραμυθένια ζωή αλλά πρόσφατα το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του και να πάρει διαζύγιο. Όχι ότι θα χανόταν η Κίρστι αφού την επόμενη κιόλας μέρα του διαζυγίου, είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να φουσκώνει κατά 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πήρε σαν αποζημίωση και διατροφή.

Μαζί με τα χρήματα ο μεγιστάνας της έδωσε ένα σαλέ στην Ελβετία, στη λίμνη της Γενεύης αξίας 60 εκατ. Ευρώ και άλλο ένα σαλέ στο Γκστάαντ αξίας 10 εκατ. ευρώ το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα ελικοδρόμιο, μία τεράστια λίμνη και δύο κουζίνες.

Ο γάμος τους διήρκησε 21 χρόνια και το ύψος του ποσού του διαζυγίου που επιδικάστηκε αποτελεί ρεκόρ. Η Κίρστι είναι πλέον πλουσιότερη από τον Μικ Τζάγκερ (400 εκατ. ευρώ), τον Εντ Σίραν (270 εκατ. ευρώ) και την Αντέλ (200 εκατ. ευρώ). Είναι μήτερα τριών παιδιών.
Όπως υπολογίζουν η πρώην «Μις Βρετανία» πλέον η πλουσιότερη γυναίκα της Βρετανίας, πιο πλούσια ακόμα και από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.