Latest News

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: - Οδοφράγματα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου

 



Επεισόδια είναι σε εξέλιξη, για δεύτερη συνεχή μέρα, έξω από το ...

ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Ομάδα ατόμων, πολλά από τα οποία με καλυμμένα τα πρόσωπα, έχει δημιουργήσει οδοφράγματα μπροστά από το σχολείο (στην οδό Σμύρνης) με κάδους απορριμμάτων στους οποίους έχει βάλει φωτιά. 

Αδιευκρίνιστο παραμένει αν μεταξύ των ατόμων βρίσκονται μαθητές του σχολείου.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν κατά δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σχολείο.

Μάλιστα, έγινε και χρήση καπνογόνου, ενώ, οι συγκεντρωμένοι ανήρτησαν και πανό, το οποίο αναγράφει χαρακτηριστικά: «θέλουμε σχολεία ελληνικά, Ελλάς ή τέφρα». 


Νέα ένταση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης 

Μέλη της Ομοσπονδίας Γονέων και εκπρόσωποι των ΕΛΜΕ ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικές μονάδες δεν άφησαν τους συνδικαλιστές να περάσουν στο σχολείο και δημιουργήθηκε ολιγόλεπτη ένταση η οποία και εκτονώθηκε. Στόχος τους ήταν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό για να μπουν στο σχολείο και να πραγματοποιήσουν συνάντηση με τη διεύθυνση της σχολικής μονάδας


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς, έχει ήδη συνομιλήσει με τον υποδιευθυντή του σχολείου για να αποδεχθεί το αίτημά τους να εισέλθουν εντός του κτιρίου.

 

«Το σχολείο ανοίγει για τους φασίστες αλλά όχι για την ομοσπονδία γονέων», τόνισε ο κ. Κοκονάς.