Latest News

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Θρίλερ στη Μεσσηνία: Δύο Γερμανοί εξαφανίστηκαν από προσώπου γης – Τους αναζητούν μέρες

 


Πυκνό μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση δύο νεαρών Γερμανών στη Μεσσηνία.

Οι δύο νεαροί αποφάσισε την περασμένη Τετάρτη να πάει με τη βάρκα του σε ένα μικρό κοντινό νησί.

Παρά το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα είχε κακοκαιρία και τις προειδοποιήσεις όλων ξεκινησαν. Από τότε χαθηκαν οριστικά τα ίχνη του,

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το tharrosnews, κάτοικος του Λαγκούβαρδου αναφέρει στο τοπικό μέσο ότι από την Τετάρτη δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής απο τη στιγμή που ξεκίνησαν από την παραλία της περιοχής για να φτάσουν στη νήσο Πρώτη, όπως οι ίδιοι του είχαν πει.

Ο  καιρός ήταν κακός και τους συμβούλεψε να μην δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους, αφήνοντας παρκαρισμένο το αυτοκίνητό τους, κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο, δεν έχουν εμφανισθεί και το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο.

Σύμφωνα με ό,τι σημειώνει ο κάτοικος στο tharrosnews, την Πέμπτη ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία αλλά λόγω του καιρού που δεν ήταν καλός, ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες.

Την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκαν ούτε οι νεαροί, ούτε καν το κανό τους.

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, αλλά χωρίς να εντοπισθεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από την οικογένεια ή την Πρεσβεία.

Οι εξαφανίσεις συγκλονίζουν τις τοπικές κοινωνίες και τις κινητοποιούν.

 Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω Πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.