Latest News

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει ολόγυμνη στον Ειρηνικό την «απελευθέρωση» από τον πατέρα της [ΕΙΚΟΝΑ- ΒΙΝΤΕΟ]


 Ολόγυμνες φωτογραφίες από τις πανηγυρικές διακοπές της στον Ειρηνικό, ανάρτησε η πριγκίπισσα της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς, γιορτάζοντας την δικαστική απόφαση που έθεσε τέρμα στην οικονομική κηδεμονία από τον ...πατέρα της. 

 

Καλύπτοντας με emoji λουλουδιών τα σημεία που θα λογόκρινε ούτως ή άλλως το Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε γυμνή στο εσωτερικό του μπάνγκαλοου αλλά και στην παραλία, με φανερά αναπτερωμένη διάθεση μετά την κρίσιμη ετυμηγορία. 

 

«Το παιχνίδι στον Ειρηνικό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν 😉💋🙊 !!!! Υστερόγραφο, δεν έχει γίνει επεξεργασία της φωτογραφίας, η μπανιέρα έχει καμπύλες», έγραψε στην λεζάντα, συγκεντρώνοντας αποθεωτικά σχόλια από σελέμπριτι και απλούς φανς. 

 

 

«Απελευθερώστε την ρώγα», έγραψε ο 27χρονος αρραβωνιαστικός της, Σαμ Ασγκάρι, αναρτώντας με την σειρά του βίντεο από τις διακοπές του ζευγαριού. «Ώρα να το γιορτάσουμε» έγραψε στην λεζάντα, με προνομιακή θέα από αεροπλάνο, σε νησιά του Ειρηνικού. 

 

 

Στα μέσα της εβδομάδας, δικαστήριο ανέστειλε τον ρόλο του πατέρα της από την οικονομική κηδεμονία και τον έλεγχο άλλων πτυχών της ζωής της Σπίαρς. 

 

Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε οριστεί «οικονομικός κηδεμόνας» της το 2008, εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία. Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι ανέθεσε τον ρόλο σε ένα άτομο που ορίστηκε από την Σπίαρς.

 

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμς Σπίαρς», αποφάνθηκε η δικαστής αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών και συμφώνησε ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ η αναστολή της κηδεμονίας.

 

Στην επόμενη ακροαματική διαδικασία, στις 12 Νοεμβρίου θα συζητηθεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας.