Latest News

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Τζόαν Κόλινς: Δεν θα άντεχα να ήμουν παντρεμένη με έναν άντρα της ηλικίας μου

 


Η Τζόαν Κόλινς «δεν θα άντεχε να παντρευτεί με έναν άντρα της ίδιας ηλικίας», όπως αποκάλυψε η ίδια σε... συνέντευξή της.

 

Η 88χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον πέμπτο σύζυγό της, τον 56χρονο Πέρσι Γκίμπσον, το 2002 και «δεν μπορεί να φανταστεί» τη ζωή χωρίς αυτόν στο πλευρό της, όπως είπε σε συνέντευξή της στους Sunday Times, λίγο πριν την κυκλοφορία στις 14 Οκτωβρίου των απομνημονευμάτων της με τίτλο «An Unapologtic Diaries».

 

«Είναι ο καλύτερος, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτόν. Είναι ο βράχος που συγκρατεί την οικογένειά μας» είπε.

 

«Δόξα τω Θεώ, παντρεύτηκα κάποιον 30 χρόνια νεότερό μου. Δεν θα άντεχα να είμαι παντρεμένη με κάποιον στην ηλικία μου».


Παραδέχτηκε ότι την περίοδο της πανδημίας φοβήθηκε. «Δεν πήγαινα στο σούπερ μάρκετ. Ο Πέρσι πήγαινε και μετά απολυμάναμε τα πάντα» είπε τονίζοντας ότι βασιζόταν μόνο στον σύζυγό της.

 

Αλλά αφού τώρα είχε εμβολιαστεί πλήρως και επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και την Ισπανία, η θρυλική Τζόαν Κόλινς είναι αποφασισμένη να «επιστρέψει στη ζωή».

 

«Δεν είναι λάθος να θέλουμε να περνάμε καλά, είναι αυτό που όλοι αξίζουμε ως άνθρωποι.» είπε μεταξύ άλλων.

 

Η ηθοποιός του «Time of their Lives» θεωρεί τον εαυτό της «πρώιμη φεμινίστρια» που δεν φοβήθηκε ποτέ να υπερασπιστεί τον εαυτό της ακόμα και αν αυτό της στοίχισε δουλειές.

 

Είπε στους Sunday Times πως «Ένιωσα ότι ήμουν μια πρώιμη φεμινίστρια, πριν γίνει "βρώμικη" λέξη. Πίστευα στο να ζω τη ζωή μου τόσο ελεύθερα όσο ένας άντρας».

 

Ωστόσο, παρά την ηλικία της, η πρώην πρωταγωνίστρια της «Δυναστείας» δεν σκέφτεται να αποσυρθεί.

 

Ερωτηθείσα αν θα σκεφτόταν να εγκαταλείψει τη δουλειά της, είπε: «Νομίζω ότι είναι μια αγενής ερώτηση. Μην μου κάνεις αυτήν την ερώτηση, μην χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη,».

 

«Εμείς που γέρασαμε νιώθουμε ότι μας επιτρέπεται να εργαζόμαστε σε ένα επάγγελμα που πρέπει να χρησιμοποιεί ηλικιωμένους» είπε μεταξύ άλλων.

 

Η Κόλινς είπε επίσης ότι έχει φτάσει στα όριά της με την «κουλτούρα της ακύρωσης (εκπομπών)» ενώ τόνισε ότι δεν την ενδιαφέρεται να ακούσει άλλο για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, αλλά θα ήθελε να βλέπει περισσότερο τύπους σαν τον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος απολύθηκε από το Goodmorning Britain λόγω των σχολίων του για τη Μαρκλ.

 

«Είναι πιο ενδιαφέρων και από τους δυο τους» δήλωσε η πρώην σταρ της Δυναστείας, 88 ετών, στους The Sunday Times.

 

«Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να πεις τίποτα αυτές τις μέρες χωρίς να ακυρωθείς. Τι μου επιτρέπεται να πω;» διερωτήθηκε δείχνοντας ένα λουλούδι δίπλα της.

 

«Επιτρέπεται να πω," Αυτές οι ορχιδέες είναι ψεύτικες; Γιατί είναι. Λοιπόν, ξεχάστε το!  Είμαι σαν τον πατέρα μου (Joe Collins) από αυτή την άποψη. Μη διπλωματική.» είπε μεταξύ άλλων.