Latest News

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ημίγυμνη με την… πίσω όψη – «Αυτά είναι τα οπίσθιά μου χωρίς φίλτρα» [ΒΙΝΤΕΟ]


Οι followers της σχολίαζαν τις τόπλες φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Πλέον, προχωρά ένα βήμα παραπέρα, αναρτώντας... βίντεο!

Ο λόγος για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία επιδεικνύει περήφανα στο Instagram τα οπίσθιά της, τονίζοντας ότι είναι «αληθινά και χωρίς φίλτρα».

Η ποπ σταρ πόζαρε με την πίσω της όψη, διευκρινίζοντας στους 33,9 εκατομμύρια followers της πως ό,τι βλέπουν είναι αληθινό.

«Τραβάω τα βίντεό μου με selfie stick και θα συνεχίσω πάντα να το κάνω. Παραμένει όρθιο, δεν αντιμιλάει και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της η Σπίαρς, που αναμένεται σύντομα θα ελευθερωθεί και επίσημα από το καθεστώς νομικής κηδεμονίας το οποίο επέτρεπε στον πατέρα της να ελέγχει αρκετές πτυχές της ζωής της τα τελευταία χρόνια.

«Ιδού τα οπίσθιά μου»… αμφισβητήθηκε από ορισμένους φαν, που θεώρησαν πιθανώς ότι ίσως η εικονιζόμενη να μην είναι η Μπρίτνεϊ, αφού είχε γυρισμένη την πλάτη.

«Ορίστε και το βίντεο για να δείτε ότι είναι πραγματικά τα δικά μου οπίσθια… χωρίς φίλτρα και καλυμμένα σημεία… Είναι τελείως αληθινά!!» έγραψε.