Latest News

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ζερόμ Μπόατενγκ: Στο εδώλιο ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του


 Ξεκίνησε στο Μόναχο η δίκη του Ζερόμ Μπόατενγκ, στην οποία ο Γερμανός ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του... το 2018. 

 

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε τη μητέρα των δίδυμων κορών του, κατά τη διάρκεια καβγά στις διακοπές τους. Οι εισαγγελείς έχουν κατηγορήσει τον πρώην μέσο της Μπάγερν Μονάχου- παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας το 2014- για σκοπούμενη σωματική βλάβη. 

 

Ο ίδιος αρνείται κατηγορίες. Αν καταδικαστεί, μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης έως πέντε έτη. Ο Μπόατενγκ εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας κοστούμι και συνοδευόμενος από σωματοφύλακες. 

 

Στο δικαστήριο θα καταθέσουν τέσσερις μάρτυρες, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ. Η διαδικασία αναμενόταν να γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά αναβλήθηκε επειδή ένας από τους μάρτυρες δεν μπορούσε να προσέλθει. 

 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Μπόατενγκ έχει κερδίσει 22 τρόπαια με την Μπάγερν- μεταξύ των οποίων δύο φορές το Champions League και εννιά την Bundesliga. Το καλοκαίρι, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπάγερν, πήρε μεταγραφή στη Λιόν. 

 

Τον περασμένο Φεβρουάριο η πρώην σύντροφός του, το 25χρονο μοντέλο Κάσια Λένχαρντ, βρέθηκε νεκρή. Έβαλε τέλος στη ζωή της σε διαμέρισμα στο Βερολίνο. Γερμανικά δημοσιεύματα αναέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε τερματίσει πρόσφατα τη σχέση τους.