Latest News

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Σκότωσε το μικρό της κοριτσάκι γιατί την διέκοψε από το σεξ! {ΒΙΝΤΕΟ}


 Η 23χρονη Νίκολα Πριστ καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε 15 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σε τρία χρόνια για βάναυση συμπεριφορά σε βάρος παιδιού ...όταν η 3χρονη κόρη της, Κάιλι – Τζέιντ βρήκε φρικτό θάνατο φέροντας τραυματισμούς στο στήθος και στην κοιλιά στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στο Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία στις 9 Αυγούστου του περασμένου έτους.

Μάλιστα οι εμπειρογνώμονες παρομοίασαν τα τραύματα τα οποία έφερε η Κάιλι – Τζέιντ με ένα παιδί το οποίο έχει χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο, που τρέχει με 64 χλμ./ώρα ή να έχει πέσει από τον τρίτο όροφο ενός κτηρίου και να πέσει σε μία επιφάνεια από μπετόν.

Ο σύντροφος της Πριστ, ο 22χρονος Κάλουμ Ρέντφερν καταδικάστηκε σε 14 χρόνια για ανθρωποκτονία εξ αμελείας καθώς δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ έκρινε το ζευγάρι ένοχο επειδή σκότωσε την 3χρονη γιατί τους διέκοψε ενώ συνουσιάζονταν.

Η συγκλονιστική αγόρευση του δικαστή

Ο δικαστής στο Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία δήλωσε απευθυνόμενος στο “δολοφονικό ζευγάρι”. “Το βράδυ της 8ης Αυγούστου ο Ρέντφερν πήγε στο διαμέρισμα της Πριστ. Οι δυο σας θέλατε να κάνετε σεξ. Η Κάιλι ήθελε να παίξει. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν τι συνέβη μετά. Η Κάιλι ήταν άρρωστη περισσότερο εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών της. Χάσατε την ψυχραιμία σας και είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο συμμετείχατε και ξέρατε ότι τραυματίσατε σοβαρά την Κάιλι”.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο διακρίνεται η Κάιλι – Τζέιντ με τη μητέρα της μερικές ώρες πριν καταρρεύσει η 3χρονη. Στο στιγμιότυπο του βίντεο η 3χρονη βρίσκεται στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που έμεναν, με τη μητέρα της να δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για την κόρη της, καθώς κοιτάει τον καθρέφτη του ανελκυστήρα και σκρολάρει στο κινητό της, ενώ το κοριτσάκι την κοιτάει.

Μερικούς μήνες πριν βρεθεί νεκρή η 3χρονη, η Πριστ ανέβαζε βίντεο στο TikTok με την κόρη της, στα οποία της συμπεριφέρεται σαν να είναι κούκλα τραβώντας και τα δύο χέρια της αναγκάζοντας την να χορεύει στην κάμερα. Μάλιστα η Πριστ την προστάζει να χαμογελάσει προς την κάμερα.


Μηνύματα που προκαλούν σοκ

Οι μάρτυρες περιέγραψαν την Κάιλι – Τζέιντ, στο δικαστήριο σαν ένα “χαρούμενο παιδί”. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η 3χρονη υπέφερε από σειρά τραυματισμών που είχαν δημιουργηθεί αρκετό καιρό όπως σπασμένα πλευρά, κάταγμα στο κάτω μέρος του ποδιού και σπασμένο στέρνο.

Η Πριστ και ο Ρέντφερν προσπάθησαν να προσάψουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Τελικά το δικαστήριο τους αθώωσε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, αλλά κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Οι ένορκοι άκουσαν πώς η Πριστ χτυπούσε την Κάιλι στο κεφάλι και την αποκαλούσε “γα@@@@μενο παλιόπαιδο”, ενώ το παιδί έκλεγε από το φόβο του. Μάλιστα σε μία περίπτωση οι γείτονες υποστήριξαν ότι άκουσαν έναν θόρυβο και την Κάιλι να ακούγεται να κλαίει, με την Πριστ να τους λέει στη συνέχεια ότι η 3χρονη έπεσε από το κρεβάτι.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ένα μήνυμα που είχε στείλει η Πριστ στον Ρέντφερν με ημερομηνία 24 Ιουλίου 2020, δηλαδή λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Κάιλι και στο οποίο έγραφε “θα τη σκοτώσω επειδή συνεχίζει να φεύγει από το σαλόνι και να πηγαίνει στην κουζίνα, έτσι την χτύπησα και τη χαστούκισα γιατί συνεχίζει να χ@@@ζει στον ύπνο της”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στη Βρετανία, τη Daily Mail, σοκαριστική ήταν και η απάντηση του Ρέντφερν αφού της έγραψε, “καλά, δώσε της και μία από εμένα”. “Θα το κάνω μωρό μου” του απάντησε από την πλευρά της η Πριστ.

Τρεις ημέρες αργότερα, ο Ρέντφερν έστειλε νέο μήνυμα στην Πριστ, “Θα κρατήσω αυτό το μικρό κακομαθημένο μακριά από εμένα… έχω αρρωστήσει με την κόρη σου”.

Μάλιστα ακόμα προσέθεσαν ότι από τη στιγμή που η Πριστ μετακινήθηκε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στα μέσα του 2019, οι γείτονες την άκουγαν να φωνάζει καθημερινά στην Κέιλι με χαρακτηρισμούς όπως, “σκάσε”, “φύγε μακριά” ή “άσε με ήσυχη¨ και ποτέ κάτι θετικό ή ευγενικό.