Latest News

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών υπέρ της ELEUSIS




Συνεχίζεται η εκστρατεία με τις ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την επαναφορά του ELEUSIS...

______________
Η πρωτοβουλία για την επαναφορά του διεθνώς καθιερωμένου ονόματος ΕLEUSIS της πόλης στην ονομασία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση και στο λογότυπο της Δημοτικής Εταιρείας που θα φιλοξενήσει το 2023 τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, ανακοινώνει ότι απέστειλε χθες λίστα με 700 και πλέον υπογραφές Διαμαρτυρίας δημοτών, κατοίκων και φίλων της Ελευσίνας προς τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η παράνομη και αντικαταστατική,για περισσότερο από τέσσερις μήνες, χρησιμοποίηση της ονομασίας eleVsis (ελεβζίς) στο όνομα της Δημοτικής Εταιρείας, ύστερα από πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, δημιουργεί σύγχυση και κίνδυνο αλλοίωσης του ονόματος της πόλης, ειδικά λόγω της ευρείας χρήσης του διαδικτύου, και υπονομεύει το διεθνές brand της πόλης.
Η Δημοτική Αρχή της πόλης όσο δεν παρεμβαίνει για την επανόρθωση του τραγικού ατοπήματος αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη για όλες τις ζημιές που προξενούνται.
Μετά την χαλάρωση των μέτρων για την διασπορά της πανδημίας η ενημέρωση και η συλλογή υπογραφών των συμπολιτών μας θα συνεχιστεί πόρτα - πόρτα.
Για την πρωτοβουλία
Καββαδίας Μελέτης
Κονδύλης Γιάννης
Κουσκούτης Γιώργος
Παντελίδης Μελέτης
Πέππα Ηρακλεία
Χρηστάκης Χρήστος
______________________________
Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών εδώ: https://bit.ly/3t7vTce