Latest News

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Τέσσερις αδερφές έμειναν έγκυες ταυτόχρονα στην πανδημία: «Είμαστε λίγο ανταγωνιστικές»! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Τέσσερις αδερφές έμειναν όλες έγκυες στη διάρκεια της πανδημίας... του κορωνοϊού. 

 

Οι Caroline Toth, Amy Gossett και οι δίδυμες Haley Andrews και Katie DeAngelis από την Βόρεια Καλιφόρνια γεννήθηκαν με 18 μήνες διαφορά και τώρα ανυπομονούν να μεγαλώσουν μαζί τα νέα μωρά τους. 

 

«Νομίζω πως Katie ξεκίνησε τη "μόδα" και λίγο αργότερα ακολούθησαν οι υπόλοιπες. Είμαστε όλες λιγάκι ανταγωνιστικές, αλλά επίσης θέλαμε πραγματικά να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία», λέει η 33χρονη Haley. 

 

«Οπότε ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που η Katie έμεινε έγκυος και μετά, λέμε, μήπως να το κάνουμε κι εμείς;», συνεχίζει. «Και λειτούργησε τέλεια με αυτόν τον τρόπο». 

 

 

Το αγοράκι της 33χρονης Katie γεννήθηκε στις 2 Απριλίου, αλλά οι υπόλοιπες αδερφές έχουν ακόμη μπροστά τους μερικές εβδομάδες. 

 

Η 31χρονη Amy περιμένει να γεννήσει στις 11 Ιουνίου και ακολουθεί η Haley στις 5 Ιουλίου, ενώ η 29χρονη Caroline αναμένεται να γεννήσει περίπου στις 25 Ιουλίου. 

 

«Το είχαμε πει για πλάκα νωρίτερα φέτος, "Μήπως να μέναμε όλες έγκυες το 2020;", επειδή όλοι ήταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού», λέει η Amy. «Και ήταν αστείο, θέλαμε επίσης να δούμε αν μπορούμε να πείσουμε και τους συζύγους μας», προσθέτει. «Και μετά ξεκίνησε η μία μετά την άλλη. Ήταν συναρπαστικό».

 

Τέσσερις αδερφές έμειναν έγκυες ταυτόχρονα στην πανδημία: «Είμαστε λίγο ανταγωνιστικές»
Οι τέσσερις αδερφές Caroline Toth, Amy Gossett, Haley Andrews και Katie DeAngelis με τους συζύγους και τα παιδιά τους. 

 

Η Haley με την Katie δεν έχουν μείνει ξανά έγκυες, ενώ οι αδερφές στηρίζουν πολύ η μία την άλλη. 

 

«Έχουμε μια συνομιλία μεταξύ μας όπου μιλάμε καθημερινά, συνεχώς, και τηλεφωνιόμαστε», λέει η Caroline. «Τύπου, "το νιώθεις αυτό;", "σε κλωτσάει πολύ;", "τι γίνεται;", "τι συμπτώματα έχεις;". Είναι φανταστική εμπειρία να την περνάς με τις αδερφές και κολλητές σου. Είναι απλώς απίστευτο».