Latest News

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Τροχαίο στη Γαύδο: Ναρκωτικές ουσίες «έδειξαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του οδ

 

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στον οργανισμό του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που έπεσε στον γκρεμό στη Γαύδο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της η 28χρονη φοιτήτρια...

 

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν παρουσία μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του 40χρονου οδηγού, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews.

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, δήλωσε ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις που πήρε στα χέρια του, ως μέρος της δικογραφίας, «απεικονίζεται η λήψη τοξικών και ναρκωτικών ουσιών, φαρμάκων».

 

«Με απλά λόγια μιλάμε για κάποιον πολυτοξικομανή πλέον οδηγό», δήλωσε στο zarpanews ο δικηγόρος και έκανε λόγο για παραισθησιογόνες ουσίες.

 

Τροχαίο στη Γαύδο: Παρουσία ναρκωτικών ουσιών έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού

 

«Ως εκ τούτου είναι βεβαιότατο ότι η οδηγική του συμπεριφορά επηρεάστηκε. Ήταν ανίκανος να οδηγεί και τα όσα ισχυρίζεται στις καταθέσεις του πλέον είναι σε καθολική αμφισβήτηση», πρόσθεσε ο κ. Σκαμπαρδώνης, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες ότι ο οδηγός είχε τη δυνατότητα να αναρριχηθεί στο χωμάτινο πλάτωμα.

 

Σημείωσε ότι ήταν ξημερώματα, ο οδηγός ήταν «υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών», όπως και ότι επρόκειτο για αγύμναστο άτομο, ενώ «έμπειροι πυροσβέστες χωρίς τη βοήθεια σχοινιών είναι δύσκολο και να κατέλθουν και να αναρριχηθούν» στο συγκεκριμένο σημείο.

Χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η έκθεση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο. Αστυνομικοί δοκίμασαν στην πράξη την εκδοχή του 40χρονου για τα γεγονότα και φαίνεται πως καταρρίφθηκε ο ισχυρισμός του ότι λύθηκε το χειρόφρενο με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό το αυτοκίνητο.