Latest News

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Την απάτησε και εκείνη για να τον εκδικηθεί του έγραψε «F@ck you» στον τοίχο του σαλονιού του! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μόλις είχε μάθει ότι 
την είχε απατήσει,  ο σύντροφος της με τον οποίο πολλές φορές έμενε σπίτι του και είχε μάλιστα και το κλειδί ...του διαμερίσματος.

Τότε η Ashley VanPevenage σκέφτηκε πως έπρεπε να πάρει εκδίκηση. Πήγε στο σπίτι του, μάζεψε τα πράγματα της σε μια βαλίτσα και λίγο πριν κλείσει την πόρτα πίσω της έβαλε το σχέδιο της σε εφαρμογή

Με ένα σφυρί του γκρέμιζε σιγά σιγά τον τοίχο του σαλονιού του ενώ έγραψε και τα γράμματα F και U (δηλαδή «f@ck you). Στη συνέχεια με ένα ροζ σπρέι ζωγράφισε μια καρδιά και με ένα μαύρο υπέγραψε «η πρώην σου».
Και όλα αυτά τα κατέγραφε με το κινητό της και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο tik tok με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «before he cheats» δηλαδή «πριν σε απατήσει».
Πολλοί γέλασαν στο tik tok και την συνεχάρησαν για την πράξη της να εκδικηθεί έτσι τον άνδρα που την απάτησε. Πάντως δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που την κατέκριναν για αυτήν της την πράξη. Μάλιστα ανέφεραν στα σχόλια τους πως πρόκειται για φθορά ξένης περιουσίας και βανδαλισμό, και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 90 ημερών και πρόστιμο 1000 δολαρίων.