Latest News

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Η Μισέλ Φάιφερ είχε απορρίψει την «Σιωπή των Αμνών» και μετανιώνει μόνο για ένα λόγο


Η Μισέλ Φάιφερ είχε απορρίψει κάποτε την πρόταση να παίξει στη «Σιωπή των Αμνών» επειδή το σενάριο ήταν ...«σατανικό», όπως εξηγεί.   

Η 64χρονη ηθοποιός είχε επιλεγεί αρχικά για τον ρόλο της Κλαρίς στο «The Silence of the Lambs» αλλά απέρριψε την ευκαιρία επειδή ένιωθε άβολα με την «σατανική» πλοκή του σεναρίου.  

  «Με τη Σιωπή των Αμνών, τρομοκρατήθηκα. Υπήρχε τόσο κακό σε αυτή την ταινία», είπε σε συνέντευξη στο The New Yorker.   

 Σε ερώτηση τι ακριβώς στο σενάριο ήταν αυτό που την έκανε να μην θέλει να συμμετέχει, η Φάιφερ πρόσθεσε: «Ήταν πως το κακό νικά το καλό στο τέλος, πως κυριαρχεί. Ένιωθα άβολα με αυτό το φινάλε. Δεν ήθελα να βγάλω κάτι τέτοιο έξω στο κόσμο».   

 Ωστόσο παραδέχθηκε πως υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο μετανιώνει που απέρριψε την ταινία, καθώς αυτό σήμαινε ότι θα συνεργαζόταν ξανά με τον σκηνοθέτη Τζόναθαν Ντέμι, που πέθανε από καρκίνο στον οισοφάγο το 2017. Οι δυο τους είχαν δουλέψει μαζί στην ταινία «Married to the Mob» το 1998.    

Σε παλαιότερη συνέντευξη, η Μισέλ Φάιφερ είχε μιλήσει και για άλλους ρόλους που απέρριψε μες στα χρόνια, όπως τα «Pretty Woman», «Basic Instinct» και «Thelma & Louise».  

  «Το θέμα είναι πως υπάρχουν τόσοι λόγοι για να απορρίψεις κάτι και δεν είναι απαραιτήτως επειδή δεν θέλεις να το κάνεις. Υπάρχει μια διαμάχη, είσαι δεσμευμένος με κάτι άλλο. Πρακτικά ήταν κάτι τέτοιο», είχε πει στο σόου Today.