Latest News

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Νέος σάλος: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού και βία σε βάρος μητέρας ανήλικων παιδιών…

 


Νέο σάλο προκαλεί η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της ΕΡΤ Αλέκου Μάρκελλου, ο οποίος... καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, την απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας δημοσιογράφου από γνωστό επώνυμο συνάδελφό της, ο οποίος διατηρεί ιστοσελίδα και δική του τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και διευθυντής ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση.

 Στην ανάρτησή του γίνεται λόγο για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων»

«Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που «παίρνουν και οι άλλοι», Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Εύκολα τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει», αναφέρει η γυναίκα στην καταγγελία της.

O Αλ. Μάρκελλος κατονομάζει τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, αναρτώντας και φωτογραφία του, ωστόσο δεν αποκαλύπτει το όνομα της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας στα σχόλια της ανάρτησής του ότι η υπόθεση έχει καταγγελθεί τόσο στις αρχές όσο και στην ΕΣΗΕΑ.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου:

«»Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που “παίρνουν και οι άλλοι “ Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Ευκολά τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει».

Η ανατριχιαστική περιγραφή της επίθεσης στο ανύποπτο θύμα από τον γνωστό στο πανελλήνιο τηλεπαρουσιαστή Τάκη Χατζή μιλάει μόνη της.

Η καταγγελία μου στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και από τη στιγμή που την παρέλαβα και επιβεβαίωσα τα στοιχεία του αποστολέα έχω υποχρέωση δημοσιοποίησης.

Φυσικά, ως οφείλω, θα αποστείλω την καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά τις -ευτυχώς, πολλαπλασιαζόμενες- ανάλογες καταγγελίες μετά την αρχή που έκανε -προς τιμήν της,- η κα Σοφία Μπεκατώρου.

Η σιωπή είναι συνενοχή. #MeToo»