Latest News

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

"Λαμπάδιασε" λεωφορείο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας - Σώοι οι 48 επιβαίνοντες

 


Συναγερμός  στην Πυροσβεστική καθώς ένα λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου... Φθιώτιδας.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11:30' το πρωί του Σαββάτου (13/2) την ώρα που το λεωφορείο ανέβαινε στην ανηφόρα του Μαρτίνου στο 124ο χλμ, άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή με αποτέλεσμα ο οδηγός να σταματήσει δεξιά και να ζητήσει από τους επιβάτες να κατέβουν.

Σε λίγα λεπτά προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα σχεδόν να καταστραφεί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών.

Όπως μεταδίδει το tvstar.gr, ελάχιστες από τις βαλίτσες διασώθησαν, ενώ οι πολίτες είναι εδώ και ώρα μέσα στην βροχή περιμένοντας άλλο λεωφορείο από την Λαμία που θα τους μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς συνεχίζονται. Δείτε την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος…