Latest News

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Survivor 4: Μήνυμα… του Τραμπ στο Twitter με την ακύρωση του επεισοδίου – «Γυρίστε σπίτι να δούμε Τριαντάφυλλο και Καλλίδη»! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Χαμούλης για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που ακυρώθηκε εκτάκτως λόγω των φοβερών εξελίξεων στις ΗΠΑ και το Twitter κάθε άλλο παρά έχει σταματήσει να σχολιάζει, προκαλώντας… γέλιο μέχρι δακρύων με την απαίτηση για πρόεδρο Τριαντάφυλλο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να ζητά… να γυρίσουν οι πολίτες σπίτι να δουν τον γνωστό τραγουδιστή και τον Πάνο Καλλίδη.

Πολλοί ανέμεναν το επεισόδιο αυτό, καθώς θα ανακοινωνόταν ο δεύτερος παίκτης, που αποχωρεί φέτος από το παιχνίδι, μετά τον Μιχάλη Αρναούτη, αλλά οι εξελίξεις… τους πρόλαβαν και το νέο επεισόδιο θα προβληθεί τελικά την Πέμπτη (7/1). Το Twitter, πάντως, «ξεσπάθωσε» για αυτό το γεγονός.

Ορισμένοι βρίσκονταν σε διάθεση… Αντζελίνα από το Survivor και έλεγαν πως «φτάνει» και πρέπει να σταματήσει ο ΣΚΑΪ το έκτακτο δελτίο. Άλλοι μιλούσαν για τον Πάνο Καλλίδη, του οποίου η νίκη «συντάραξε» τον πλανήτη, ενώ ο Τριαντάφυλλος οφείλει να είναι ο επόμενος πλανητάρχης.