Latest News

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Τα «άκουσαν» οι υπουργοί από τον Μητσοτάκη για τις φωτογραφίες στα social media από τον εμβολιασμό τους


 Φωτογραφίες από τη στιγμή του εμβολιασμού τους «ανέβασαν» αρκετοί υπουργοί, υφυπουργοί στα προσωπικά κοινωνικά δίκτυα, γεγονός που εξόργισε τους περισσότερους χρήστες και ειδικά μετά την είδηση ότι κυβερνητικοί παράγοντες πήραν τη θέση υγειονομικών στη σειρά του εμβολιασμού στο νοσοκομείο ...«Σωτηρία».

Όπως φαίνεται, όμως, τα πήρε στο κρανίο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «με αφορμή τις πανηγυρικές αναρτήσεις και τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εμβολιασμό τους», όπως χαρακτηριστικά γράφει η «Καθημερινή» στη στήλη «Θεωρείο», την οποία υπογράφει ο Σταύρος Παπαντωνίου.

Αναλυτικά:

«Σπανίως φωνάζει ο πρωθυπουργός, ο οποίος κατά κοινή ομολογία είναι ένας ήπιος άνθρωπος. Χθες ήταν μια από αυτές τις σπάνιες μέρες που οι φωνές που έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε υπουργούς του ακούστηκαν μέχρι τις… νεραντζιές έξω από το Μαξίμου. Αφορμή, οι πανηγυρικές αναρτήσεις και τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ‘‘ανέβασαν’’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εμβολιασμό τους. Μάλλον δεν κατάλαβαν πως το συμβολικό σκέλος της υπόθεσης άρχισε και τελείωσε την Κυριακή με τους εμβολιασμούς του πρωθυπουργού, της Προέδρου της Δημοκρατίας, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, του Σωτήρη Τσιόδρα και του μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεου. Νομίζω πως χθες, μετά τις φωνές, το κατάλαβαν και όσοι δεν το είχαν αντιληφθεί πως ο εμβολιασμός δεν είναι κάποιο σόου να το περιφέρουν στα social media, αλλά μια διαδικασία που πρέπει να γίνει με τη δέουσα σοβαρότητα».