Latest News

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Χειροπέδες στον εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη – Από ριάλιτι βρέθηκε στα κρατηρήρια - Πυροβόλησε πρώην πυγμάχο στο Περιστέρι- Τι λέει ο πατέρας του

 


Γιος εφοπλιστή από τον Πειραιά, με ιδιαίτερη αγάπη στην καλή ζωή, ο Γιάννης Λεβεντάκης έγινε γνωστός  μέσα από δημοφιλές ριάλιτι τηλεοπτικού σταθμού ακόμα και σε αυτούς που δεν είχαν πρόσβαση στα…

ακριβά στέκια.

Την ίδια ώρα όμως, ο χαρακτήρας του τον οδηγούσε σε κακές αποφάσεις, όπως εμπλοκή με άτομα της νύχτας και έναν ξυλοδαρμό αστυνομικού έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Η επίθεση που σημειώθηκε χθες, Τρίτη, έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι, με θύμα έναν 32χρονο που είχε μεταβεί εκεί για να πληρώσει μια οφειλή, ξεδίπλωσε το κουβάρι της… πτωτικής πορείας μιας γνωστής προσωπικότητας στους κύκλους της κοσμικής Αθήνας.

Η κορύφωση της κάτω βόλτας ήταν το περιστατικό στο Περιστέρι. Μαζί με ακόμα ένα άτομο, περίμεναν τον 32χρονο Αλβανό κι όταν βγήκε από τη μάντρα ο ένας τον χτύπησε με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι.

Οι δυο τους επιβιβάστηκαν αμέσως σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Για καλή τους τύχη, το θύμα δεν έχει τραυματιστεί τόσο σοβαρά ώστε να κινδυνεύει η ζωή του.

 «Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο»,  λέει ο εφοπλιστής Λεβεντάκης για τον γιο του

Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο. Το παιδί δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Ούτε σε ξυλοδαρμό ενεπλάκη, ούτε σε πυροβολισμό. Ούτε όπλο είχε μαζί του. Μόνο κάποια χρήματα, ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο ήταν σε πολλούς φακέλους για πληρωμές του πληρώματος. Το άλλο παιδί, είναι ανιψιός μου και υπάλληλος της εταιρείας. Τον Αλβανό δεν τον γνωρίζει καν...», με αυτά τα λόγια ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης, πατέρας του 35χρονου Γιάννη, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια ως ύποπτος για τον άγριο ξυλοδαρμό και πυροβολισμό ενός 32χρονου Αλβανού σε μάντρα στο Περιστέρι, δίνει στο protothema.gr τη δική του εκδοχή των πραγμάτων.

Ο εφοπλιστής λέει ότι ο γιος του βρέθηκε στο σημείο καθώς «είχε πάει να αφήσει ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, για πώληση καθώς αγόρασε μια Mercedes από τη Γερμανία την οποία και θα την έφερνε ο οδηγός του μέσω Ιταλίας. Πήγε λοιπόν στην έκθεση για να αφήσει το αυτοκίνητο και εκεί έγινε το μπέρδεμα... Ο Γιάννης είχε πολλά λεφτά πάνω του και έπρεπε να δοθούν διευκρινίσεις στην Ασφάλεια, αν και έχει όλες τις αποδείξεις. Τα λεφτά ήταν σε 15-20 φακέλους με ονόματα καπετανέων και πληρωμάτων. Πληρωμές για ένα ολόκληρο βαπόρι πάνω από 100.000. Το παιδί μου πήγε να αφήσει ένα αυτοκίνητο, έπεσε στην κακιά στιγμή και βρέθηκε μπλεγμένος. Σας λέω υπεύθυνα, ότι ούτε χτύπησε κανέναν ούτε πυροβόλησε. Αυτό αποδεικνύεται και από μάρτυρες».