Latest News

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Η σέξι Τουρκάλα τραγουδίστρια που έβγαλε... κόκκινη κάρτα στον Σέρχιο Ράμος (ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ)


Ο αμυντικός της Ρεάλ έχει πανηγυρίσει 5 πρωταθλήματα και 4 Τσάμπιονς με του Μαδριλένους, έχοντας ταυτόχρονα στο πλευρό του την εντυπωσιακή δημοσιογράφο Πιλάρ Ρούμπιο, η Τουρκάλα Αϊνούρ Αϊντίν του... έβγαλε κόκκινη κάρτα με συνοπτικές διαδικασίες!


Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γειτονική χώρα αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πικάντικες λεπτομέρειες από την γνωριμία της με τον Σέρχιο Ράμος πριν από αρκετά χρόνια.

«Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Σέρχιο Ράμος, όταν ο φίλος του ήρθε σε μένα και  μου μετέφερε πως ήθελε να σε συναντήσει. Εγώ όμως αρνήθηκα» δήλωσε. Όπως η ίδια βέβαια  ξεκαθάρισε δεν γνώριζε τον Ισπανό άσο εκείνη την εποχή.



Η 34χρονη εντυπωσιακή ποπ σταρ είναι γεννημένη στο Μόναχο της Γερμανίας από Τούρκους γονείς, ασχολείται από μικρή με το τραγούδι, ενώ αποφοίτησε από το Westend Opera της βαυαρικής πρωτεύουσας.

Aynur Aydin - Σταγόνες πτώσης



Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια πως ο Ισπανός  bon viveur ποδοσφαιριστής, με αφορμή το ντοκιμαντέρ της ζωής του -η παραγωγή του οποίου έχει σταματήσει προσωρινά λόγω της πανδημίας- μίλησε με λόγια αγάπης και θαυμασμού για την σύζυγό του, Πιλάρ Ρούμπιο.

μαγιόπαλλος




pilar4-374x600



Πάνω απ' όλους κι απ' όλα εκείνος τοποθετεί την οικογένειά του. Ιερός χώρος το σπίτι του, "δεν είχε ανοίξει τις πόρτες για κανέναν", έλεγε η σύζυγος Πιλάρ Ρούμπιο στην κάμερα. Η στιγμή έφτασε και ο Ράμος αφέθηκε. Αποκάλυψε πως τη γυναίκα της ζωής του "την είχα ονειρευτεί για τρεις διαδοχικές νύχτες", προτού συνάψουν οποιαδήποτε σχέση. Το θεώρησε σημάδι και προχώρησε στο επόμενο βήμα. Μαζί της απέκτησε τρεις γιους. Τον Σέρχιο χουνιόρ, τον Μάρκο και τον Αλεχάντρο. Τους συμβουλεύει, βλέπει μαζί τους ποδόσφαιρο και ξοδεύει όσο περισσότερο χρόνο του επιτρέπουν οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις του. 

Πέντε6


gamos1