Latest News

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Παρί Σεν Ζερμέν: Τρεις παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό - Ανάμεσά τους και ο Νεϊμάρ


Θετικός στον κορωνοϊο ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ και δύο ακόμη συμπαίκτες του...
σύμφωνα με το L'equipe.   

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, PSG, μετά από τα τεστ που έγιναν το πρωί της Τετάρτης επιβεβαίωσε στο Twitter, ότι τρεις από τους παίκτες της βρέθηκαν θετικοί.  

 Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γαλλικό L'equipe, ένας από αυτούς είναι ο Νεϊμάρ ενώ ο άλλοι δύο είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Παρέδες.   

Οι τρεις παίκτες επέστρεψαν όλοι από την Ίμπιζα της Ισπανίας και όπως πολλοί από τους συμπαίκτες τους, πέρασαν μέρος των διακοπών τους εκεί μετά το«Final 8» του Champions League.   

Οι Νεϊμάρ, Παρέδες και ντι Μαρία θα μπουν σε καραντίνα για μία εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του L'equipe.   Ωστόσο, ούτε από την ομάδα ούτε από τους ίδιους τους παίκτες υπάρχει ακόμα κάποια επιβεβαίωση των πληροφοριών.   

Η επόμενη συνάντηση της PSG έχει προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου στο Lens.   Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για την διεξαγωγή του αγώνα, σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο.   «Η PSG ανακοίνωσε ότι τρεις παίκτες της έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Εκτός από τους Παρέδες και ντι Μαρία , ο τρίτος θα μπορούσε να είναι ο Νεϊμάρ», αναφέρει και η Le Parisien.