Latest News

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Ο Μέσι ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα!

Η Ίντερ είναι σε απόλυτη ετοιμότητα μετά από πληροφορίες που συρρέουν τις τελευταίες ώρες, ότι ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε τη Μπαρτσελόνα ότι θέλει να φύγει φέτος το καλοκαίρι και όχι ...
το 2021.  

 Υπήρχαν ήδη φήμες ότι ο Μέσι εξέταζε σοβαρά το μέλλον του στο Camp Nou μετά και τον τελευταίο διασυρμό με 8-2 στον προημιτελικό του Champions League από τη Μπάγερν Μονάχου.   Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Esporte Interativo σήμερα το απόγευμα, ο Μέσι έχει ήδη γνωστοποιήσει την απόφασή του στη διοίκηση του συλλόγου ότι δηλαδή θέλει να φύγει φέτος το καλοκαίρι και να μην περιμένει πια.  

Ο δημοσιογράφος, Marcelo Bechler, ήταν ο πρώτος που δημοσιοποίησε την είδηση για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Barcelona στην PSG.       

Τώρα ισχυρίζεται ότι μια ανώνυμη πηγή από τη διοίκηση του συλλόγου του είπε ότι ο Μέσι έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι θέλει να αποχωρήσει αμέσως.  

 Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα βιώνει μία χαοτική κατάσταση εν μέσω συσκέψεων του συλλόγου που έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, στην οποία θα απολυθεί ο προπονητής Quique Setien.   

Αρκετές πηγές στην Ισπανία θεωρούν σίγουρο τον Ronald Koeman ως τον επόμενο προπονητή των Μπλαουγκράνα.   Ο Ολλανδός εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης σήμερα, ωστόσο εκκρεμεί το συμβόλαιό του με την Εθνική Ολλανδίας.