Latest News

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Υπάλληλοι ξενοδοχείου έκαναν σεξ με πελάτες σε καραντίνα! (EIKONA)


Υπάλληλοι ξενοδοχείου αγνόησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις διεθνείς αφίξεις, κάνοντας μεταξύ άλλων σεξ εν μέσω ...
καραντίνας.  

Ήδη οι αυστραλιανές αρχές διέταξαν δικαστική έρευνα μετά τις καταγγελίες για νέο ξέσπασμα κορωνοϊού στη Μελβούρνη 

Η κυβέρνηση, που ανακοίνωσε πως θα στηρίξει την έρευνα με 3 εκατ. δολάρια, έχει επιτάξει έναν αριθμό ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο των αυστηρών συνοριακών ελέγχων για τον έλεγχο της πανδημίας. 

Οποιοσδήποτε καταφτάνει στην Αυστραλία πρέπει να μπαίνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών στις εγκαταστάσεις, που διαχειρίζεται η κυβέρνηση. Προς το παρόν επιτρέπεται η είσοδος τη χώρα μόνο σε Αυστραλούς πολίτες και μόνιμους κατοίκους, με ελάχιστες εξαιρέσεις.  

 Σύμφωνα με το εθνικό δίκτυο ABC, 31 κρούσματα έχουν σχέση με το ξενοδοχείο Stamford Plaza στην Μελβούρνη, ενώ περιπτώσεις έχουν συνδεθεί με το ξενοδοχείο Rydges on Swanston, που βρίσκεται επίσης στην πρωτεύουσα.   

 Σύμφωνα με το 9 News, οι φερόμενες καταγγελίες κάνουν λόγο για υπαλλήλους που έκαναν σεξ με επισκέπτες σε απομόνωση αλλά και ελλειπή εκπαίδευση των εργαζομένων σεκιούριτι, με κάποιους να αναφέρουν πως τους έγινε ενημέρωση μόλις 5 λεπτών πριν πιάσουν δουλειά.    

 Σχετικά με τις καταγγελίες πως οι υπάλληλοι σεκιούριτι κοιμήθηκα με επισκέπτες σε καραντίνα, οι αρχές απάντησαν πως αν οι ισχυρισμοί αληθεύουν, τότε είναι «εντελώς απαράδεκτο», καλώντας σε απόλυση των συγκεκριμένων εργαζομένων σε περίπτωση που όντως ισχύει αυτό...