Latest News

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Τρόμος από κόλαση φωτιάς σε κατάστημα στον Πειραιά - Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε ισόγειο υπό κατασκευή μαγαζί στον Πειραιά...
στις οδούς Μαυρομιχάλη και Παλαμηδίου.


Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν πυροσβέστες που κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά. Όταν όμως μπήκαν στο χώρο, βρήκαν δυο ανθρώπους κλειδωμένους στην τουαλέτα, χωρίς τις αισθήσεις τους!
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δυο άτομα, που βρέθηκαν μέσα στο μαγαζί, όπου ξέσπασε η φωτιά, δεν έχουν σχέση με το υπό κατασκευή κατάστημα. Πρόκειται συμφώνα με πληροφορίες, για έναν άνδρα 21 ετών και μια κοπέλα, 20 χρόνων που βρέθηκαν στο μαγαζί στο οποίο στο παρελθόν νεαρή εργαζόμενη στο μπαρ σκοτώθηκε από πυροβολισμό,  πριν περίπου ένα χρόνο. 
Οι πυροσβέστες που τους βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και με εγκαύματα, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Αφού διαπιστώθηκε πως είχαν σφυγμό, το ΕΚΑΒ τους παρέλαβε και τους μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή...
Η φωτιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ στην κατάσβεσή της συμμετείχαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

Το μαγαζί καταστράφηκε ολοσκερώς από την πυρκαγιά ενώ το ανακριτικό της ΠΥ διενεργεί έρευνα για τα αίτια χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού.