Latest News

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Λίβερπουλ: Η πρώτη στέψη μετά 30 χρόνια - Πάρτι εντός και εκτός γηπέδου για το πρωτάθλημα [εικόνες - βίντεο]

Οι φίλοι της Λίβερπουλ περίμεναν 30 χρόνια ένα πρωτάθλημα. Χθες ήταν το μεγάλο πάρτι και δεν το χάλασε ούτε ο κορωνοϊός. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ

Η Λίβερπουλ, όντας πρωταθλήτρια, φιλοξενούσε χτες Τετάρτη την Τσέλσι. Σε άλλη περίπτωση θα μιλάγαμε για ντέρμπι. Όμως η υπόθεση πρωτάθλημα στην Αγγλία έχει τελειώσει εδώ και καιρό, οπότε το ματς με τους Λονδρέζους ήταν καθαρά τυπική διαδικασία.
Οι "κόκκινοι" απέδειξαν όμως για μία ακόμη φορά γιατί είναι πρωταθλητές και δη με τόσο μεγάλη διαφορά. Δεν χαρίστηκαν και μετέτρεψαν το ματς σε πάρτι, νικώντας την Τσέλσι με 5-3. Μάλιστα, πέτυχαν το 5ο τους γκολ σε αντεπίθεση στο 84ο λεπτό.
Αμέσως μετά ξεκίνησε το πάρτι στο γήπεδο, με την μεγάλη απονομή την οποία περίμεναν πως και πως οι φίλοι της ομάδας.
Λίβερπουλ: Η πρώτη στέψη μετά 30 χρόνια - Πάρτι εντός και εκτός γηπέδου για το πρωτάθλημα [εικόνες - βίντεο]
Liverpool_Prvtathlitria_Agglia_23072020

Κλοπ: "Eίναι απίστευτο, δεν θα σταματήσουμε..."

H Λίβερπουλ δεν πρόκειται να επαναπαυτεί στις επιτυχίες της, έχοντας κερδίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την απομονή του τροπαίου στους "κόκκινους", μπροστά από ένα άδειο γήπεδο λόγω της πανδημίας COVID-19, μετά από μία νίκη 5-3 επί της Τσέλσι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.
Η ομάδα του Κλοπ κέρδισε Champions League, ευρωπαϊκό Super Cup και Παγκόσμιο συλλόγων πέρυσι, αλλά ο Γερμανός είπε ότι οι αντίπαλοί τους θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό.
Klop_Liverpool_23072020
"Είμαστε πρωταθλητές της Αγγλίας, της Ευρώπης και του κόσμου. Ξέρω πώς ακούγεται, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι απίστευτο, για να είμαι ειλικρινής", δήλωσε ο Κλοπ σε δημοσιογράφους.
"Δεν θα σταματήσουμε. Έχουμε εσωτερικές προκλήσεις και κάθε παίκτης μπορεί να βελτιωθεί. Πριν από πέντε χρόνια ζήτησα από τους φιλάθλους να μας πιστέψουν. Είπα σε εκείνους που μας αμφισβητούσαν να μας πιστέψουν".
Η Λίβερπουλ μπορεί να φτάσει τους 99 βαθμούς νικώντας την Νιούκαστλ την Κυριακή.
"Εάν δεν το βλέπετε ότι το κάνουμε για εσάς δεν μπορώ να σας βοηθήσω", είπε ο Κλοπ όταν του ζητήθηκε το μήνυμά του προς τους φιλάθλους.
"Μας κάνατε χαρούμενους, όλοι πρέπει να γιορτάσουμε στο σπίτι. Προετοιμαστείτε για ένα πάρτι και όταν έχει φύγει αυτός ο ιός θα κάνουμε ένα πάρτι."
Ως ήταν αναμενόμενο, με τη λήξη του αγώνα στήθηκε ξέφρενο πάρτι έξω από το ιστορικό Άνφιλντ. Χιλιάδες οπαδοί των "κόκκινων", παρά τις προτροπές του Κλοπ και των παικτών να αποφύγουν το συνωστισμό, οι φίλοι της ομάδας επευφημούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την Τσέλσι αλλά και πριν την έναρξή του, τους πρωταγωνιστές του εφετινού πρωταθλήματος. Και μόλις τελείωσε πανηγύρισαν αναλόγως.
Liverpool_Opadoi_23072020
ΤheToc.gr