Latest News

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Super League: Ο Ολυμπιακός καθάρισε από νωρίς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

O Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League  και κέρδισε  τον Παναθηναϊκό με... σκορ 3-0.

Οι Πειραιώτες κυνηγούν το αήττητο πρωτάθλημα καθώς δεν έχουν γευτεί ούτε μια φορά φέτος τη γεύση της ήττας. Ωστόσο, παρά την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, ένα αιώνιο ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστό.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρά τα πολλά προβλήματα που προκύπτουν, αγωνίστηκε πάντα για το κύρος και το γόητρο του ονόματός της. Το παιχνίδι έληξε 3-0 με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το σύνολο του Δώνη δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο για την εστία του Σα. Κάποιες κάθετες του Αγιούμπ και του Ζαχίντ δεν πέρασαν ποτέ για τον Μακέντα και στη μοναδική φάση των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος ο Μπα φώναξε «παρών» διώχνοντας πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός εκδήλωσε πολλές αντεπιθέσεις, αλλά οι Φορτούνης, Λοβέρα και Ελ Αραμπί δεν έκαναν καλές επιλογές και χαράμισαν αρκετές φάσεις.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί (74′ Γκασπάρ), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (61′ Καφού), Καμαρά (86 Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (74′ Μασούρας), Αραμπί (61′ Χασάν).
Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης (80′ Ζαγαρίτης), Ανουάρ (86′ Ανουάρ), Δώνης, Ζαχίντ (46′ Κολοβός), Αγιούμπ (72′ Μποζούκης), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.