Latest News

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η κατηγορούμενη αναφέρει ο δικηγόρος της

Ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, με δηλώσεις του σήμερα αποκάλυψε την κατάσταση στην οποία ...
βρίσκεται η πελάτης του τονίζοντας πως καμία κατηγορία περί ανθρωποκτονίας δεν μπορεί να σταθεί στην δικαστική αίθουσα.
«Στην πρώτη μου επαφή μαζί της και τηλεφωνική και δια ζώσης η πρώτη μου ερώτηση ήταν αν το έκανε και μου είπε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στη υπόθεση. Αυτή είναι η δική της θέση, αν αυτό δεν επιβεβαιωθεί από τα στοιχεία της δικογραφίας, είναι ένα άλλο θέμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής».
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Στην πορεία θα υπάρξει ανακριτική ενέργεια και ενδεχομένως αναγνώριση από το θύμα. Επί του παρόντος δεν έχω λάβει τη δικογραφία ακόμα, θα τη λάβω αργά το μεσημέρι, θα τη μελετήσω για να δω αν ανταποκρίνεται το περιεχόμενο της δικογραφίας σε αυτά που ακούγονται».
Σε ότι έχει να κάνει με τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι «Έχω αμφιβολίες για τον ποινικό χαρακτηρισμό της πράξης. Μια επίθεση με ένα καυστικό υγρό, υπάρχει πλούσια νομολογία που την χαρακτηρίζει ως βαριά σωματική βλάβη. Η νομική μου εκτίμηση είναι ότι η κατηγορία που ασκήθηκε, στην πορεία, όταν φτάσει στο ακροατήριο δεν θα σταθεί».
Παράλληλα σημείωσε ότι η πελάτης του μόλις την είδε«Βρισκόταν σε δραματική ψυχολογική κατάσταση. Από κλάμα σε λυγμούς, από απλανές ύφος σε κλάμα, σιωπή και άρνηση. Οι εικόνες έξω από τα δικαστήρια ήταν άθλιες. Είναι εικόνα αυτή ευνομούμενου κράτους και σεβασμού στον κατηγορούμενο; Θύμιζε ταλιμπάν».
Ακόμα για το θύμα δήλωσε πως «Είναι μια κοπέλα που βιώνει μια τραγική κατάσταση με πόνους και καταστροφή του προσώπου της. Θέλω να δηλώσω δημοσίως τη συμπάθειά μου. Η ανάληψη της υπερασπίσεως και της εντολής δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να απονεμηθεί η δικαιοσύνη και η αλήθεια».