Latest News

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Μαφιόζικο χτύπημα στη Ζάκυνθο: Αυτή είναι η 37χρονη που δολοφονήθηκε - Είχε φάκελο ο σύζυγος της νεκρής


Σοκ προκαλεί στη Ζάκυνθο η μαφιόζικη δολοφονία που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) με θύμα την 37χρονη επιχειρηματία ...
Χριστίνα Κλουτσινιώτη.

Η φονική ενέδρα ντυμένοι σαν αστυνομικοί οι εκτελεστές
Ήταν λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, πυροβόλησαν και σκότωσαν μία 57χρονη και τραυμάτισαν σοβαρά τον 53χρονο σύντροφό της. 
Σύμφωνα με τα εως τώρα στοιχεία το ζευγάρι ήταν στο μηχανάκι του όταν ξαφνικά στον επαρχιακό δρόμο Λιθακιάς-Αγίου Σώστη, πετάχτηκαν δύο άνδρες που φορούσαν μπλε στολές και κράνη και άρχισαν να τους πυροβολούν.


Οι σφαίρες των δραστών έπληξαν θανάσιμα την 37χρονη σύζυγο του 53χρονου επιχειρηματία ενώ εκείνος κατάφερε και έτρεξε τραυματισμένος έως το σπίτι ενός φίλου του στην ίδια περιοχή όπου κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. 

Με παρελθόν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για σοβαρές ποινικές υποθέσεις. Ειδικότερα, φέρεται να είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών και για υπόθεση μαστροπείας και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποφυλακίστηκε το 2014 και έκτοτε δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές.Τα τελευταί χρόνια ο 57χρονος είχε προχωρήσει σε διάφορες καταγγελίες που είχαν οδηγήσει στην εξάρθρωση παράνομων κυκλωμάτων.  Εκεί αναζητά η αστυνομία πιθανά κίνητρα για να κατευθύνει τις έρευνες.