Latest News

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Στη φυλακή οδηγείται η 35χρονη – Ψυχρή, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του ανακριτή

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας ...
στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση που της έθεσε ο ανακριτής. 

Η κατηγορούμενη έφτασε στην Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί και η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκησε ελάχιστα.

Την ώρα που τη μετέφεραν στο αυτοκίνητο μία γυναίκα έξω από τα δικαστήρια της φώναξε: «Δεν ντρέπεσαι παλιοθήλυκο. Τι έκανες; Κατέστρεψες δύο οικογένειες. Τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες; Την κοπέλα δεν τη σκέφτηκες;».

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε».

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει να φάει και να κοιμηθεί μέρες.

Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Σημειώνεται ότι η 35χρονη φέρεται να είχε εμμονές με την προσωπική της ζωή, καθώς όπως προέκυψε από ιδιόχειρες σημειώσεις της, είχε στοχοποιήσει και άλλη γυναίκα στον εργασιακό της χώρο.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της, σε περίπτωση που δεν κριθεί φρενοβλαβής ώστε να εγκλειστεί σε ψυχιατρείο και καταδικαστεί η ποινή που θα εκτίσει δεν θα ξεπερνά τα 3-4 χρόνια.