Latest News

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθησαν δύο γυναίκες – Βρέθηκε περούκα και τηλεκάρτα


Στην προσαγωγή μίας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα...
προχώρησε η αστυνομία.   

 Αν και οι καταθέσεις του θύματος δεν βοήθησαν ιδιαίτερα τους αστυνομικούς, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να φτάσει στα ίχνη της φερόμενης ως ύποπτης μετά από εβδομάδες ερευνών, χάρη στις σαρώσεις κινητών τηλεφώνων και στην ενδελεχή εξέταση των βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.   

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαζί με την μία γυναίκα που θεωρείται βασική ύποπτη, βρέθηκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης.


Επίσης, η εν λόγω γυναίκα εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, κοντά στον χώρο εργασίας της 33χρονης που δέχθηκε την επίθεση και οι λόγοι που θεωρούνται πιθανοί αυτή τη στιγμή είναι προσωπικά κίνητρα.

Προς το παρόν η προσαγωγή δεν έχει μετατραπεί σε σύλληψη καθώς για τον σχηματισμό δικογραφίας απαιτούνται ατράνταχτα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα ωρών είναι και η προσαγωγή δεύτερου ατόμου που θεωρείται ύποπτο.    




Το χρονικό 

Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τετάρτης, 20 Μαΐου, στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη.
 Στις 9 πρωί, και ενώ πήγαινε στην δουλειά της, δέχθηκε οξύ στο πρόσωπο από την άγνωστη. Ενώ η δράστις τράπηκε σε φυγή, η νέα γυναίκα αναζήτησε βοήθεια στο κοντινότερο φαρμακείο και διακομίσθηκε αρχικά στο Metropolitan.  
 Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία στο Θριάσειο Νοσοκομείο.